Skønne strande i Alicante ligger som perler på en snor. Du finder alt fra brede sandstrande nær storbyens puls til isolerede laguner omgivet af klipper.
Se ferieboliger i Alicante
strand alicante_306-ES9742.610.1
Emne nr. 306-ES9742.610.1.

Her er de bedste strande i Alicante

At finde en lækker strand i Alicante er lettere end at købe en liter mælk. Skønne strande omgiver nemlig Alicante.

Lige fra brede, hvide sandstrande få minutters gang fra byens centrum til isolerede laguner omgivet af klipper.

Playa del Postiguet har ud over Middelhavet Alicantes berømte strandpromenade, den gamle bydel og byens marina som nærmeste naboer. Her finder du en kilometer sandstrand med lavt og børnevenligt vand.

Rækker det ikke, kan du tage bussen eller sporvognen fra Alicantes centrum og køre 10 minutter nordpå til Spaniens bedste strand.

Den syv kilometer lange Playa de San Juan har kridhvidt sand lige ud til et blåt Middelhav samt legepladser, gratis udendørs fitnessudstyr plus masser af cafeer og restauranter.

Lidt mere fredelige er de to børnevenlige strande ved El Campello et kvarters sporvognskørsel nord for Playa de San Juan.

Hvis du foretrækker klipper frem for sand mellem tæerne, kan du tage til en af de tre små strande ved Cabo de las Huertas få kilometer nordøst for Alicante.

To fine strande nærmere Alicante er Playa Albufereta og Playa de la Almadraba, hvor du ud over at bade kan surfe og kite-surfe.

Ni kilometer syd for byen er der fred og ro samt færre turister på Playa del Saladar. Samme stemning finder du på de syv små strande ved den gamle fiskerby Guardamar.

Uanset hvilken strand du vælger, kan du være sikker på én ting. Hos Feline Holidays vil du altid kunne finde en feriebolig lige i nærheden af din bedste strand i Alicante.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.