Tager I på storbyferie i Barcelona kan turen byde på bl.a. kultur, bygningsværker, en tur på stranden og shopping. Snyd heller ikke jer selv for en kulinarisk oplevelse på en af de lokale restauranter.
Vælg mellem 87 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9510.368.1
Emne nr.: 306-ES9510.368.1

Nyd storbylivet og Barcelonas mange muligheder

Tager I på storbyferie i Barcelona, er det et must at kigge forbi katedralen La Sagrada Familia. Et kæmpe bygningsværk som efter mere end 100 års byggeri endnu ikke er færdigbygget. Ønsker man ikke at stå i køen for at opleve bygningen indefra, er den også ude fra et smukt og fascinerende syn.

Går I en tur ad Ramblaen, kan I opleve byens pulserende liv. Her blander turister sig med de lokale, mens kunstnere og sælgere fylder gaden med alt fra smuk kunst til lidt til at stille sulten.

Bevæger I jer af Ramblaen, må I ikke glemme at lægge vejen forbi markedet La Boqueria. Her mødes I af et væld af farver og dufte fra stedets boder, mens de lokale byder på alverdens lokaliteter, frisk frugt og grønt. Her kan man gøre et kort holdt og stille den lille sult, eller benytte en af stedets madboder og indtage dagens frokost midt i det livlige marked.

Byen byder også på et utal af forskellige museer. I kan bl.a. nyde værker af Picasso, på Picasso Museum, eller udforske kunst af Miró, på Fundación Miró.

Barcelona byder på et vælg af muligheder. Tidligere kunne man i Las Arenas opleve tyrefægtning. I dag er Las Arenas genåbnet som et stort moderne shoppingscenter og byder på 6 etagers shopping i denne gamle arkitektoniske perle. Har I brug for en pause fra shoppingen kan I nyde udsigten over Barcelona fra toppen af bygningen. Har I ikke fået nok at shopping kan I lægge vejen forbi La Rambla og Paseo de Gracia, som er nogle af Europas længste shopping gader.

Efter en lang dag fyldt med oplevelser kan I stille sultne i det central l’Eixample kvarter, som byder på masser af gode cafeer og restauranter. Men som dog er knap så turistet som nogle af Barcelonas andre kendte kvarterer.

Kigger I efter storbyferier i Barcelona, er det oplagt at booke en ferielejlighed, hvor fra I kan tage på udflugter og opleve metropolen Barcelona.

Vælg mellem 87 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.