Artikler

 1. Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 2. Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 3. Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
 4. Ferielejlighed i Barcelona centrum

  Bo i centrum af Barcelona og hav byen og dens liv lige uden for døren. Bor I, i centrum er I tæt på det hele. I har museer inden for gåafstand. Bevæger I jer lidt længere ud, bliver mulighederne endnu større. I kan bruge dagen på stranden, eller besøge nogle af de mange arkitektoniske værker byen har at byde på. Slå benene op i lejligheden og vær klar til en ny dags oplevelser.
  Emne nr.: 507-37
 5. Ferielejlighed i Barcelona ved privat udlejning

  Måske jeres ferie i Barcelona skal gå en tur forbi Camp Nou, hvor fodboldholdet FC Barcelona hører til. Oplev det kæmpe store stadion og forestil jer hvordan stemningen fylder stadion når holdet spiller på hjemmebanekampe. Er I til noget helt andet, kan I besøge byens mange smukke bygningsværker, hvor især Antoni Gaudi har bidraget med mange kendte værker, præget af organiske former.
  Emne nr.: 507-4055
 6. Ferielejlighed i Barcelona ved stranden

  Hold jeres ferie nær stranden i Barcelona og vær klar til at indtage det blå vand, det varme sand og byens gader. Benyt jer af byens mange tilbud, besøg havnen, parkerne og de mange seværdigheder. Nyd Barcelonas livlige stemning og benyt jer af de mange lokale restauranter. Smag på catalanske retter på de lokale restauranter og nyd Barcelonas lune klima.
  356-ES-08007-06
 7. Ferielejlighed i Barceloneta Barcelona

  Nyd det gamle fiskeri- og søfartskvarter. Her fås masser af frisk fisk og Paella. Skulle I have lyst kan I lærer mere om kvarterets historie i fiskernes hus, besøge dets livsfyldte pladser og ikke mindst lægge vejen fordi den populære strand under samme navn som kvarteret. Bo i en ferielejlighed i dette skønne kvarter helt ud til Middelhavet.
  Emne nr.: 507-8411
 8. Ferielejlighed i Barcelona

  Med en ferielejlighed i Barcelona har I det bedste udgangspunkt for oplevelser i Barcelona. Herfra kan I blandt meget andet bevæge jer mod kendte og mindre kendte bygningsværker, besøge OL anlægget på Montjuic, nyde paella og lokale fiskeretter i Barceloneta og besøge spændende lokale museer.
  Emne nr.: 507-9306
 9. Feriehus i Barcelona Spanien

  Nyd ferien i Barcelona og genoplev eller sug for første gang byens stemning og liv til jer. Barcelona byder på et væld af forskellige oplevelser som giver jer en uforglemmelig ferie. Når dagens oplevelser skal synke til bunds, kan I trække jer tilbage til jeres feriebolig, nyde hjembragt mad og lade op til næste dags mange indtryk.
  Emne nr.: 507-5270
 10. Feriehus Barcelona Sitges

  Med et feriehus i Sitges ved Barcelona får I det bedste af to verdner. I kan holde badeferie, nyde regionens lækre mad og slentre langs strandpromenaden. På kort tid kan I nå til Barcelonas pulserende storbyliv. Her rammes I af byens stemning og møder et væld af muligheder blandt seværdigheder, restauranter og shopping. Når dagen er omme, trækker I jer igen tilbage til jeres feriehus i Sitges.
  Emne nr.: 306-ES9519.255.1

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier