Oplev metropolen Barcelona og få både storbyferie og strandferie, med byens mange muligheder. Den ene dag slentrer I gennem Barcelonas gader og suger byens liv til jer, mens I bruger næste dag på afslapning og solbadning på en af Barcelonas strande.
Vælg mellem 90 sommerhuse
Emne nr.: 507-437
Emne nr.: 507-437

Hold ferie I Barcelona

Benyt jer af sommerhusudlejning nær Barcelona og få jeres egen base, hvorfra I kan udforske byen og dens mange muligheder.

Besøg de lokaler museer, oplev de lokale opføre en flamenco, udforsk de mange smukke kvarterer eller benyt byens velbesøgte sandstrande.

Barcelona indeholder mange små kvarterer, som hver især har sine forskelligheder. Man kan bl.a. gå en tur i det gotiske kvarter og opleve de middelalderlige bygningsværker. Bydelen er et godt afbræk i varmen, da bygningerne indrammer de smalle gader og skaber skygge og kølige områder. I kvarteret kan man også opleve Barcelonas største katedral. Den gotiske katedral stod færdig i år 1441 og rummer hele 3 kirkeskibe. På pladsen uden for katedralen er der altid fyldt med liv. Pladsen byder ofte på markeder og lokale optrædende.

Midt i denne metropol finder I også bjerget Montjuïc, hvor fra I har en fantastisk udsigt over Barcelona. På bjerget kan I opleve alt fra skønne parker til kunstmuseer, som husere i det gamle slot og prisbelønnede nutidige bygningsværker. Bjerget rummer også OL-byen som blev benyttet da Barcelona i 1992 var vært for OL. Det store stadion kunne under OL i 1992 rumme mere end 55.000 tilskuere. I dag fungerer OL-byen som museum og indbyder især sportsinteresserede til at lægge vejen forbi. Museet byder også på masser af interaktive aktiviteter.

Langs kysten finder I Barcelonas strande, som fra byen er let tilgængelige. På Barcelonas strande kan I sammen med de lokale nyde muligheden for at slappe af på stranden eller køle ned i Middelhavet efter en lang dag i Barcelonas gader. I kan også benytte jer af strandenes mange aktiviteter og boltre jer i sandet eller med aktiviteter i det blå.

Om aftenen kan I nyde tapas i en af byens hyggelige restauranter. I kan også benytte muligheden for at lægge vejen forbi et af de mange markeder og tage lækre lokale specialiteter med tilbage til sommerhuset i Barcelona.

Find et sommerhus i Barcelona ved privat udlejning og få både storby - og strandferie i en og samme ferie.

Vælg mellem 90 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.