Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 28 Ærø. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 75 sommerhuse Destinationer under Ærø

Lej dit sommerhus uge 28 Ærø her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse uge 28 på Ærø. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus uge 28 Ærø hos Feline Holidays.

Find dit sommerhus uge 28 Ærø her

Sådan får du flest muligt sommerhuse uge 28 på Ærø at vælge imellem

Jo tidligere du kommer i gang med at søge efter et sommerhus uge 28 Ærø, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så vigtigt er det, at du herved øger dine muligheder for at leje dit foretrukne sommerhus uge 28 Ærø.

Brugervurderinger af Ærø

Det er en fantastisk ø, vi har været her mange gange, der er mage fine udkigsposter, og seværdigheder som er værd at opleve.

Jytte Hansen

Der er meget, at se, en skøn natur, god til lystfiskeri, god mad fra Ærø Landkøkken, hyggelige byer også de små, på de smalle veje.

Harry Rosgaard

Marstal Maritime Museum er et must se for både voksne og børn. Tre timer bruger man snildt der. Området er også dejligt til gåture, og så skal man heller ikke snyde sig selv for en tur til Ærøskøbing med de gratis busser.

Claus Heiberg Christensen

Marstal/Ærø er skøn.

Carl Aagaard

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus uge 28 Ærø, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus uge 28 Ærø til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus uge 28 Ærø, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi er en familie på 4 plus en hund som gennem de sidste 4 år har booket ferien gennem Feline - dejligt med en enkel hjemmeside og altid en hurtig/venlig og hjælpsom betjening. Så topkarakter fra os.

Sus

Super nemt at bestille på nettet.

Rikke Frost Olesen

Meget tilfredsstillende service. Anbefalingsværdigt. Altid super tilfredsstillende service med venlige og høflige medarbejdere. Jeg kan kun anbefale Feline.

Solvejg Andersen
Vælg mellem 75 sommerhuse

Andre artikler om Ærø

 • Sommerhus Ærø

  Ærø er en af de smukke øer der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor du finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
  Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer med en hyggelig gårdhave beliggende i Marstal på det sydlige Ærø.
 • Privat udlejning af sommerhus på Ærø

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Ærø. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Sommerhus Ærø uge 29

  Et sommerhus Ærø uge 29 er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Ærø uge 30

  Et sommerhus Ærø uge 30 er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et af de mest eftertragtede ferieområder i Danmark.
  Fotografen er på vej
Vis alle artikler om Ærø

Andre artikler