Et sommerhus udlejes Gjellerodde er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 207 sommerhuse
Feriehus Gjellerodde_343-196
Emne nr. 343-196

Lej dit sommerhus udlejes Gjellerodde her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus udlejes Gjellerodde hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det slet ikke noget at få disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus udlejes Gjellerodde til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

Dejligt naturskønt område

Dejligt område, både for familier med børn og for par der bare skal holde ferie

Lemvig by indenfor cykel og gå afstand. Fjord og maritimt miljø i tilknytning til Feriecentret. Golfbane i umiddelbar nærhed.

mange seværdigheder i nærheden bla. Hjerl Hede.

Fantastisk sted, flot natur og dejlig by.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus udlejes Gjellerodde til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus udlejes Gjellerodde, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Hjemmesiden nem og lige til at gå til,- Fandt det jeg søgte og bookede uden problemer. Nu glæder vi os til ferien i Skagen.

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Meget hurtig ekspedition og venlig tone i både tale og e-mail.

Vælg mellem 207 sommerhuse

Andre artikler om Gjellerodde

  • Sommerhus Gjellerodde

    Ferieområdet Gjellerodde ligger i en egn med smuk og meget alsidig, vestjysk natur. Her finder I dejlige strande og Danmarks tredjestørste skov samt et rigtig stort udvalg af attraktioner, der er interessante for børnefamilier.
    Flot og velholdt sommerhus til 6 personer i Gjellerodde kun 150 m fra Limfjorden.

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.