Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Tversted privat pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 17 sommerhuse

Lej dit sommerhus Tversted privat pool her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Tversted privat pool her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et sommerhus Tversted privat pool hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

området taler jo for sig selv:):)

Der er mulighed for at gå nogle skønne ture i skov og ved strand.

Huset ligger dejligt ugeneret.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Tversted privat pool til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Tversted privat pool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen bemærkninger. Det har været utrolig nemt at få kontakt til jer hvis der var spørgsmål eller lignede. Nemt at finde rundt i jeres hjemmeside og "min side".

Let at foretage, fin og god korrespondance.

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Vi har netop booket 1 uges sommerhus ophold via Felines online bookingsystem. Det fungerede ganske fint, ingen udfordringer. Let læselig/forståelig tekster, hurtig opdateringstid og intuitiv fremfærd.

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler om Tversted

 • Poolhus Tversted overnatning

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted overnatning. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Poolhus Tversted Jylland

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted Jylland. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Tversted

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland