Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Trend Strand. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 87 sommerhuse
Sommerhus trend strand Emne nr. 090-63173
Emne nr. 090-63173

Lej dit sommerhus Trend Strand her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Trend Strand hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Trend Strand.

Når du lejer et sommerhus Trend Strand hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Trend Strand hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Vi har altid syntes, at området er et af de bedste i Danmark.  Stenaldercentret, Livø, ture ad de små veje langs fjorden og Løgstør er et must!

Luksus for natur elskere.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Trend Strand hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Trend Strand til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Trend Strand, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Hurtigt, nemt og overskueligt!!

Når man skal booke er det super nemt at finde et hus til vores smag, finder KUN dem der er ledige, så man ikke ser sig varm på et sommerhus som er optaget/besat. Altid priser til alle slags ferie, sommer eller vinter. Har lejet igennem Feline flere gange, so far so good, for vi har aldrig har vrøvl med hverken hus, booking eller deres altid meget hjælpsomme sommer personale, som er en fornøjelse at blive betjent af. God sommer til hele Feline "holdet".

Gnidningsløst - Herligt.

Meget kompetent personale (Tina). Super hjælpsom.

Vælg mellem 87 sommerhuse

Andre artikler om Trend

 • Privat sommerhus Trend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus Trend. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhus trend Emne nr. 084-L16230
 • Sommerhus Trend leje

  Et sommerhus Trend leje er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
  Sommerhus trend leje Emne nr. 084-L16231
Vis alle artikler om Trend

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.