Et sommerhus til leje Lodskovvad er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 183 sommerhuse
Emne nr. 130-A17768
Emne nr. 130-A17768

Lej dit sommerhus til leje Lodskovvad her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus til leje Lodskovvad hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det betaler ikke så som én krone for at opnå disse fordele. Vi lover at der ikke er andre udlejningsbureauer som tilbyder dit foretrukne sommerhus til leje Lodskovvad til en billigere pris end os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et sommerhus til leje Lodskovvad, og derfor er der også rift om dem.Jo tidligere du starter med at lede efter et sommerhus til leje Lodskovvad til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger

Ålbæk og Skagen, vidunderlig natur og hav, mange skønne seværdigheder.

Fantastisk område.  Gåturene i området er super, især turen til Råbjerg Mile

Udover de selvfølgelige serværdigheder, som  Grenen og Råbjergmile. Så er Ørnereservatet også ganske spændende. Vi havde ikke de store forventninger, men når en ørn med 3 meter vingefang sidder kun 1 meter fra en, så bliver man alligevel imponeret.

Et dejligt område,fred og ro. Tæt på alting.

Dejligt område tæt på det hele, kun få km til Ålbæk(cykelafstand) 20 km til Skagen og Frederikshavn. kan man anke noget så vil det være afstand til stranden men alle huse kan og skal jo ikke ligge i vandkanten, det tager 5 minutter med bil så er man ved vandet så det er til at tage og føle på, den tid det tager at komme til vandet opvejes af de dejlige naturstier rundt ved huset, alle med flisbelægning, dejligt med hund :-)

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje Lodskovvad til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Lodskovvad, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Super god service, samt lækre sommerhuse! Min familie og jeg lejer altid sommerhuse gennem Feline, så er vi sikre på at få god kvalitet til en god pris :) Felines site er overskuelig og meget brugervenlig. Let at finde lige hvad jeg ønsker mig. De få gange jeg har haft spørgsmål har det været nemt at få fat på en af Felines medarbejdere, som lytter til mine behov og guider mig derefter.

God mulighed for fællesskab om valg af sommerhus. Da vi er flere familier på ferie sammen har det været fint let at kunne dele de udvalgte sommerhuse med hinanden.

Hurtigt og nemt. Dejligt at man kan få en miniferie til en fornuftig pris også i udlandet. Kundeservice er gode at tale med og er gode til at hjælpe.

Trods vores sene tilmelding gik forløbet smertefrit, tak for det.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Andre artikler om Lodskovvad

Vis alle artikler om Lodskovvad

Andre artikler

  1. Sommerhus Ålbæk

    Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
    Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland