Et sommerhus til leje i Lønstrup privat er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 734 sommerhuse Destinationer under Lønstrup

Lej dit sommerhus til leje i Lønstrup privat her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus til leje i Lønstrup privat her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus til leje i Lønstrup privat hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et sommerhus til leje i Lønstrup privat, og derfor er husene også meget eftertragtede.Jo før du går i gang med at lede efter et sommerhus til leje i Lønstrup privat til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Tips til området

charmerende turistby, centralt for udflugter i det nordjyske

Flott beliggenhet!

Vi elsker lønstrup, vi har været der rigtig mange gange. Nok noget af det flotteste i Danmark

Dejligt sommerhusområde, men en lille gåtur til nærmeste sandstrand.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje i Lønstrup privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje i Lønstrup privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har booket et sommerhus. Det var nemt og hurtigt.

Alt forløb fint og venlig receptionist i telefonen som var klar til at hjælpe med at svare på vores spørgsmål når vi ringede ind.

Meget fin. En, to tre og alt er sendt til dig, med al den info som du har brug for.

Nem hjemmeside med gode oplysninger. Det er mindst 4. gang vi bruger Feline, uden problemer.

Vælg mellem 734 sommerhuse

Andre artikler om Lønstrup

Vis alle artikler om Lønstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland