Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje Houvig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 351 sommerhuse
Sommerhus til leje houvig Emne nr. 328-J6361
Emne nr. 328-J6361

Lej dit sommerhus til leje Houvig her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus til leje Houvig hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus til leje Houvig.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus til leje Houvig hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Dejligt område i god afstand fra det hektiske Søndervig. God strand.

Nær deilig strand.

Der er ikke langt til vandet og klitter og strand var til UG. Afstand til handel var fin.

Søndervig er altid et skønt feriested. Oplagt til gåture ved strand, klitter og i selve byen. Cykelstierne gør, at det er let og trygt at komme omkring

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus til leje Houvig, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje Houvig til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Houvig, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Har igen bestilt feriebolig gennem Feline, da service er i TOP.

Hurtigt og nemt!!! 100 % thumbs up herfra :-)

ingen problemer, nem og overskuelig hjemmeside.

Super god service vi var ude i sidste øjeblik men ingen problem:)

Vælg mellem 351 sommerhuse

Andre artikler om Houvig

 • Sommerhus Houvig

  Houvig ligger tæt ved både Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Vest Stadil Fjord og har derfor virkelig gode faciliteter til både badning, windsurfing og anden vandsport. Området har gode cykelstier og mange attraktioner inden for kort køreafstand.
  Dette dejlige sommerhus til 10 personer er beliggende i Houvig nær Vesterhavet, på en kuperet grund, med en skøn udsigt over klitområdet.
 • Sommerhus Houvig Strand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Houvig Strand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Sommerhus houvig strand Emne nr. 328-J0233

Andre artikler

 1. Sommerhus Søndervig

  Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
  Solnedgang på Søndervig Strand
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet