Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje Gjellerodde. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 212 sommerhuse
Feriehus Gjellerodde_343-120
Emne nr. 343-120

Lej dit sommerhus til leje Gjellerodde her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus til leje Gjellerodde her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus til leje Gjellerodde hos os betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus til leje Gjellerodde hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo før du kommer i gang med at lede efter et sommerhus til leje Gjellerodde, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så vigtigt er det, at du samtidig forøger dine muligheder for at booke dit foretrukne sommerhus til leje Gjellerodde.

Tips til oplevelser i området

Lemvig er en hyggelig by. God fiskeforretning og Café Larsen kan også anbefales. Flot område og gode muligheder for at se noget uden at køre langt

Fantastisk udsigt fra huset. Masser at se/lave i området

Dejlig børnevenlig strand

Fantastisk udsigt over vand og marker! Hyggeligt sommerhus område! Tæt på Lemvig som har gode indkøbsmuligheder.

fantastisk udsigt over Limfjorden, roligt kvarter

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til leje Gjellerodde du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje Gjellerodde til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Gjellerodde, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Let booking. Overskuelig og fyldestgørende oplysninger om lejemålet og let booking.

Helt uden problemer.

6 stjerner. Fik en usædvanlig god service i telefonen, da jeg skulle finde en bolig i nærheden af den, min søster havde lejet. Super Super!

Vælg mellem 212 sommerhuse

Andre artikler om Gjellerodde

  • Sommerhus Gjellerodde

    Ferieområdet Gjellerodde ligger i en egn med smuk og meget alsidig, vestjysk natur. Her finder I dejlige strande og Danmarks tredjestørste skov samt et rigtig stort udvalg af attraktioner, der er interessante for børnefamilier.
    Flot og velholdt sommerhus til 6 personer i Gjellerodde kun 150 m fra Limfjorden.

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.