Stranden ved Thyborøn er en dejlig børnevenlig sandstrand, der ligger beskyttet mellem høfderne. Der er kiosk, spisesteder og toiletter tæt ved, så det er muligt at hygge en hel dag i samvær med familien på stranden. Leg i vandkanten, byg sandslotte, sæt drager op, slap af med en bog og nyd freden og roen til lyden af havet. Ved Kystcentret står det Blå Flag, der er garant for fine badeforhold.
Vælg mellem 97 sommerhuse
Dette dejlige og rummelige sommerhus til 6 personer ligger kun 200 m fra vandet i den hyggelige ferieby Thyborøn.
Dette dejlige og rummelige sommerhus til 6 personer ligger kun 200 m fra vandet i den hyggelige ferieby Thyborøn, hvor I bl.a. finder en aktiv fiskerihavn og en skøn strand. Emne nr. 121-20-0523.

Det 5.000 m2 store Kystcenter er spækket med aktiviteter. Her kan I opleve de stærke kræfter, der er med til at forme den jyske vestkyst, og prøve at lave bølger og strømme. Besøg centrets krybdyrs zoo med de dyr, der er typiske for den vestjyske natur. Den store kystlegeplads er fuld af udfordringer, og i klappezooen kan I hygge jer med geder, dværgkaniner og marsvin. I bunkeren fortælles historien om den danske spion, der var kendt under navnet "Skildpaddespionen". Sansestien er fyldt med strandens og havets overraskelser, og alle sanser er i brug, når I bevæger jer gennem tunnelen, for i mørket venter jer spændende gys og grin. Ta’ madkurven med og spis i den store grillhytte, hvor grillen er til fri afbenyttelse.

I JyllandsAkvariet finder I mange af de forskellige fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden. Akvariet har en helt specielt atmosfære, der emmer af havet og vestkysten. I de mange røre-bassiner kan I f.eks. klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og stryge en rokke over ryggen – hvis I tør. Oplev en model af verdens største tandhval, glubske piratfisk, lær at finde rav, og er I friske på en tur med traktorbussen ud i Limfjorden, kan I komme med på sælsafari.

Sea War Museum Jutland udstiller unikke maritime effekter fra primært 1. verdenskrig, hvor verdens største søslag fandt sted i 1916 ud for den jyske vestkyst. Se effekter hævet fra vragene og samlinger af tidssvarende krigseffekter.

Sneglehuset ligger naturligvis på Sneglevej. Huset er både ude og inde dækket af sindrige mønstre alt sammen skabt af muslingeskaller og sneglehuse – af en enkelt mand gennem et langt liv. Huset er en stor turistattraktion – også besøgt af kongehuset. Her er også en stor udstilling af flaskeskibe, hvis håndværksmæssige kvalitet er uovertruffen. Disse unikke skibe er lavet som hobbyarbejde af vestjyske fiskere.

Vil I ud og vandre eller cykle i den skønne natur, er Naturrum Thyborøn et godt sted at starte. Her finder I områdets bedste udsigt - også med adgang for kørestolsbrugere. Tæt ved parkeringsområdet er etableret en naturlegeplads. To vandreruter på hhv. 4 og 11 km går langs havet, gennem klitterne og strandengene. Der er anlagt fine cykelstier mellem Thyborøn og Hanstholm, så man sikkert kan komme frem og tilbage. I det nordvestlige hjørne af Thyborøn Fjord er der en bålplads, hvor det er muligt at grille, og der borde og bænke rundt i området, hvor I kan spise jeres medbragte mad.

Familiens lystfiskere kan købe fisketegn på det lokale turistbureau, og har I ikke selv fiskeudstyr med, kan det lejes på Kystcentret. Så er I klar til at kaste snøren ud fra havnen eller høfderne. I har også mulighed for at tage med M/S BODIL og M/S MUDDI på fiskeeventyr på Nordsøen. Der arrangeres ture med forskelligt fiskeri og af forskellig varighed.

En halv times kørsel sydpå på kanten af den 40 meter høje skrænt står det røde Bovbjerg fyr, der er mere end 135 år gammelt. Fyret er i dag fuldstændigt automatiseret, og i den gamle fyrmesterbolig er der en hyggelig cafe med kunstudstillinger og arrangementer året rundt. Udsigten fra fyret er en oplevelse på alle tider af året, og på udvalgte dag kan familiens vovehalse prøve at rappelle ned ad fyret. I kan også hygge jer med det smukke syn, når solen går ned i havet.

Leje af sommerhus i Thyborøn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Thyborøn med præcis den beliggenhed, du vil have. Det er sommerhusudlejning i Thyborøn på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Thyborøn nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Thyborøn - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Thyborøn. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Thyborøn . Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Thyborøn hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Thyborøn her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men der er jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig, at uanset på hvilket tidspunkt, du lejer et sommerhus i Thyborøn, et feriehus i Thyborøn eller en feriebolig i Thyborøn, er der ikke andre, der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Thyborøn til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Thyborøn nu!

Vælg mellem 97 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Perfekt beliggenhed i sidste række til vandet. Gå afstand til butikker.
Thyborøn
2 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
I dårligt vejr og med hund så begrænser det lidt mulighederne
Thyborøn
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Dejligt område både til badning og fiskeri. Dejligt havnemiljø, spisesteder og fine oplevelser.
Thyborøn
3 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Meget stille område med masser af natur. Ikke så mange aktiviteter.
Thyborøn

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejlby Klit

    På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
    Vejlby Klit
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet