Sommerhusområdet ved Tørresø er dejligt og fredeligt, med nogle af husene beliggende på store uforstyrrede grund og andre helt ned til stranden, så der er noget for enhver smag. Nordfyn har mange gode fiskesteder langs den lange kystlinje, skønne badestrande, slotte og herregårde, frodige marker og frugtplantager, så ta’ cyklerne med og kør på opdagelse i ferielandet.
Vælg mellem 62 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus i 2 etager til 6 personer beliggende i Tørresø.
Hyggeligt sommerhus i 2 etager til 6 personer beliggende i Tørresø. Huset ligger i 2. række, 15 m fra god strand og har en skøn havudsigt fra 1. sal. Emne nr. 130-G51598

Strandene langs kysten ved Tørresø er alle meget populære, så I kan se frem til dage med badning, sandslotte, ren afslapning til lyden og synet af havet og smukke solnedgange. De dejlige sandstrande har lavt vand og er meget overskuelige. En af dem er Tørresø Strand, hvor der også er gode betingelser for windsurfere, drageflyvning og lystfiskere. Hasmark Strand er meget populær med det eftertragtede Blå Flag og Hasmark Minigolf. Også Flyvesandet Strand har Det Blå Flag og er det eneste sted på Fyn med bløde sandklitter. Her er også et dejligt skovområde med vandre- og cykelstier.

Kun 7 km fra stranden ligger den idylliske gamle stationsby Otterup. Byen blev grundlagt af vikingerne, og Midgårdsormen findes stadigt på torvet. Byen har mange butikker, gode spisesteder, museum, en smuk kirke fra år 1150 og egen andedam, hvor I kan slappe af og nyde synet af de mange fugle, bl.a. sorte svaner, ænder og påfugle.

Går I med en kræmmer i maven, kan I glæde jer over de mange markeder i området. Otterup har torvemarked hver lørdag sommeren igennem, og den første weekend i juli afholdes et kæmpe kræmmermarked, også kaldet Nordfyns største folkefest, med mere end 100 boder, underholdning for hele familien og levende musik. Skærtorsdag afholdes påskemarked i Otteruphallen. I Bogense har det store indendørs kræmmermarked åbent tors.- søn. året rundt, og byen har torvemarked hver torsdag.

Bogense er Nordfyns hovedby og en af Danmarks hyggeligste købstæder. Marinaen med imponerende skibe og den gamle havn ligger midt i byen med en skøn atmosfære af gamle fiskerhytter, spændende shopping muligheder og spisesteder. Børnene kan give den gas på legepladserne ved Marinastranden.

Langs vejene og i gårdbutikker på Nordfyn vrimler det med lokalt producerede lækkerier. Som mange andre steder er udbuddet af frugt og grønt stort, men her finder I også specialiteter som f.eks. kød, øl, marmelade, most og chokolade. Smag og kvalitet er helt i top.

Nordfyn er også kendt for sine mange slotte og herregårde. F.eks. den smukke herregård, Langesø Slot, med hovedbygning i klassicistisk stil og de øvrige bygninger i bindingsværk. Nyd det dejlige syn på en vandretur i de store skove omkring slottet eller lej en båd og se slottet fra søsiden – både kan lejes lokalt, og det er tilladt at fiske i søen. Der er også mountainbike baner og ridestier i skovene – men husk at købe licens først. Harridslevgaard Slot har som den eneste herregård på Nordfyn åbent for besøgende på guidede ture, og det smukke slot fra ca. 1230, der iflg. sagnet er en tidligere sørøverborg, er bestemt et besøg værd.

Nordfyn er rig på dygtige kunstnere og flotte gallerier. F.eks. Danmarks største landgalleri, Kunstgården, Værkstedsgalleriet der er et spændende værksted og galleri, Galleri-55 i Bogense med smuk keramik, og Kukkeren med fascinerende glasarbejder, og mange, mange flere.

Leje af sommerhus i Tørresø med den bedste beliggenhed

"Én portal - alle sommerhuse" betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Tørresø med nø¸jagtig den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Tørresø har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Tørresø nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Tørresø - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Tørresø. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Tørresø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Tørresø hos Feline nu!

Ferie til en go' pris - lej sommerhus i Tørresø her

Ferien er den tid på året, alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Tørresø, et feriehus i Tørresø eller en feriebolig i Tørresø er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Tørresø til en go' pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tørresø nu!

Vælg mellem 62 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Haven kunne godt være mere velholdt. Græs meget højt og hækken trængte også..
Hasmark
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Rolig område tæt på stranden
Kristiansminde
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Rigtig dejligt til gåture, leg ved stranden.
Tørresø
7 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 februar
Dejligt roligt område med en lækker strand.
Jørgensø Strand
2 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2022 oktober
Fantastisk område
Kristiansminde

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S