På nordsiden af Djursland ligger børnevenlige badestrande med skøn sandbund og lavt vand på rad og række, så I kan roligt planlægge en ferie med leg og afslapning ved havet. Området byder også på masser af oplevelser for lystfiskere, cyklister og glade vandrere, og kan I lide at besøge museer, forlystelser og dyreparker, bliver I begejstrede, for her er noget for enhver smag, alder og interesse.
Vælg mellem 108 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer beliggende i første række ved St. Sjørup strand med udsigt til Kattegat fra alle rum og kun ca. 100 m til vandkanten og badestrand.
Sommerhus til 8 personer beliggende i første række ved St. Sjørup strand med udsigt til Kattegat fra alle rum og kun ca. 100 m til vandkanten og badestrand. Huset ligger i smukke omgivelser og er en god ramme om ferien. Emne nr. 090-94873

I St. Sjørup er der fred og ro og idyl. Her er der ingen bylarm, men derimod fuglefløjt og skræppende fasaner. Tirsdage i juli md. er dog en undtagelse. Her omdannes pladsen ved søen til et kræmmermarked med musik, gøgl og underholdning. Kræmmere fra nær og fjern fylder boderne med deres varer, og det er altid muligt at gøre en god handel.

På vejen til badestranden ved St. Sjørup passerer man ’Paradiset’, en slags vadehav med et rigt plante- og dyreliv. Det Blå Flag vejrer over Fjellerup Strand, og ved Gjerrild Nordstrand findes et af Danmarks allerbedste observationssteder for trækkende rovfugle, og her er gode muligheder for at finde rav. Bønnerup Strand ligger i forbindelse med havnen, hvor der er masser af liv og aktivitet i sommermånederne. På ydermolerne er der indrettet fiskepladser, som også kan bruges af kørestolebrugere, og lystbådehavnen har desuden sikre fiskepladser til familiens yngste lystfiskere samt grillpladser, hvor I kan tilberede dagens fangst.

Naturpark Randers Fjord indeholder fisk af så godt som alle arter afhængig af årstiden og hvor, I vælger at kaste snøren ud. Stenrevet ved udmundingen af fjorden, Grund Fjord, Voer og de små marinaer i Uggelhuse er alle yndede fiskepladser. Pak madkurven og nyd en dag med tid til hinanden i fiskens tegn.

Sæt en dag af til en bytur og besøg den hyggelige købstad Grenå med idylliske og velbevarede bindingsværkshuse og mange historiske bygninger heriblandt kirken. Den gamle købstad er i dag Djurslands største handelsby med specialforretninger og supermarkeder. Skæve bindingsværkshuse, brostensbelagte stræder og stokrose pryder også Ebeltoft, der er Djurslands ældste købstad og hjemby for Glasmuseet, landets førende inden for moderne, international glaskunst i verdensklasse. På havnen kan I besøge verdens længste træskib, Fregatten Jylland.

På Djursland vil museerne give jer et spændende tilbageblik i tiden. Læg ud med Djurslands Jernbanemuseum, der rummer alt fra store lokomotiver til skinneknallerter og en udstilling af modeltog gennem tiderne. På Dansk Landbrugsmuseum kan I opleve landbrugets 6000 års historie fra bondestenalderen til i dag. Gå en tur i den smukt anlagte Landbrugsbotanisk Have, i staldene og på markerne, hvor I møder de gamle danske husdyrracer. En stor indendørs legeplads er indrettet som en bondegård i miniatureformat, og udendørs er der en legeplads, hvor man kan klappe geder og kaniner. Den gamle smedje har arbejdende værksted hver eftermiddag i sommerhalvåret. På Herregårdsmuseet Gammel Estrup kan I opleve en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde.

Det historiske og maleriske Mariager er en af Danmarks mindste købstæder. Mariager Saltcenter på havnen er byens største turistattraktion. Her kan I lære alt om saltets historie og anvendelse, besøge en underjordisk saltmine og bade i ”Det Døde Hav”. Mariager Saltcenter er et oplevelsescenter for hele familien. I sommermånederne kan I tage med Handest Veteranjernbane på tur ud i den skønne natur med afgang fra stationen på Mariager havn, hvorfra også hjuldamperen Svanen sejler dagligt ture på Mariager Fjord.

Familiens legebørn vil elske et besøg i Djurs Sommerland. Nordens største sommerland rummer Danmarks største rutsjebaner, et kæmpestort vandland og over 60 forlystelser for børn og voksne, der kan li’ fart og spænding.

Kattegatcenteret blev i 2016 kåret som Nordens bedste akvarium. Her er mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden, og i de mange åbne akvarier kan I bl.a. opleve hajer, havkatte og imponerende koralrevsfisk på nært hold.

Ree Park Safari har omkring 600 dyr fordelt på 89 forskellige arter, bl.a. geder og minigrise, som elsker at blive kløet bag øret. I kan få en ridetur på kamelryg, være med når dyrene fodres og tage på Land Rover Safari. Børnene kan give den gas på Watoto Kaya – den store naturlegeplads, hvor der er forhindringsbane, gynger, små hytter og træstammetrommer alt sammen med afrikansk inspiration.

I Skandinavisk Dyrepark kommer I helt tæt på dyrene fra de lange gangbroer, som snor sig gennem den enestående dyrevenlige park. Isbjørnene og de brune bjørne har hver deres store udendørs anlæg med søer og træer, hvor de kan boltre sig. I ørneshowet kan I se havørnene fiske i den store sø i volieren helt tæt på gæstetribunen.

Tag på tropeeventyr og oplev regnskovens fascinerende univers i Randers Regnskov, hvor luften er varm og fugtig og fyldt med lyde af vandfald og skovens dyreliv.

Leje af sommerhus ved St. Sjørup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved St. Sjørup med præcis den beliggenhed, du vil have. Det er sommerhusudlejning ved St. Sjørup på den letteste måde. Lej dit sommerhus ved St. Sjørup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved St. Sjørup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved St. Sjørup. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved St. Sjørup. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved St. Sjørup hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved St. Sjørup her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved St. Sjørup, et feriehus ved St. Sjørup eller en feriebolig ved St. Sjørup, er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris, end vi har. Feline giver dig ferie ved St. Sjørup til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved St. Sjørup nu!

Vælg mellem 108 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Det var lidt langt til butikker
St. Sjørup
2 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejligt område, med kort til vandet, men for at finde en god badestrand skulle vi kører ca. 10 km
St. Sjørup
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Super område
St. Sjørup
4 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Inge rigtig strand i nærheden. Men når der er en stor pool så går det nok.
St. Sjørup
4 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Ikke egnet til at have hund med selv om det står beskrevet i info, haven er ikke hegnet ind.
St. Sjørup

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903