Skærbæks historie går helt tilbage til 1292, hvor byen var en del af den ældgamle vestjyske drivvej. Også i dag er Skærbæk en attraktiv handelsby med sine mange specialforretninger. Byen ligger smukt blandt egnens mange andre små hyggelige byer, så hele egnen emmer af kultur og historie. Tæt på ligger også Vadehavet med Rømø, Fanø og Mandø, så den enestående natur er inden for overkommelig afstand.
Vælg mellem 22 sommerhuse
Sommerhuset til 6 personer er en del af Skærbæk Ferieby beliggende 30 m fra det familievenlige Skærbæk Fericenter med mange faciliteter.
Sommerhuset til 6 personer er en del af Skærbæk Ferieby beliggende 30 m fra det familievenlige Skærbæk Fericenter med mange faciliteter, her er bl.a. (mod gebyr) bowlinganlæg med børnebaner, petanque, udendørs bold- og tennisbaner, poolborde, cafe og restaurant. Emne nr. 160-D1014

Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter har alt, hvad hjertet kan begære af aktiviteter til en dag inden døre for den aktive familie. Det topmoderne bowlinganlæg har specielt udstyr, så også mindre børn og handicappede kan være med. Det indendørs legeland har rutsjebane og klatremuligheder og inviterer til leg i trygge rammer. I Kunstnerhuset kan I slippe kreativiteten løs, og svømmehallen er det perfekte sted at slutte en aktiv dag.

Et andet af byens trækplastre er Hjemsted Oldtidspark. Et besøg her tager jer med på en tidsrejse til en jernalderlandsby 2000 år tilbage i tiden. I højsæsonen møder I "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken. Her kan I lære, hvordan man skyder med bue og pil og sejler i stammebåde.

Ta’ på en rigtig familietur med Mandø Traktorbus eller Mandøbussen over Vadehavet til Mandø, der er et sandt paradis for naturelskere, eller kør over dæmningen til Rømø, hvor I finder Nordeuropas bredeste sandstrand, der inviterer til afslapning, badning og leg med børnene. Her er masser at se på, da stranden bl.a. tiltrækker windsurfere og kitbuggy kørere.

Vadehavet er fredet og indgår i den store Nationalpark Vadehavet, hvor den danske del blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Det er et af verdens vigtigste vådområder, og Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur. Det naturskønne område er ideelt til cykel- og vandreture. Her er fred og ro og masser af frisk luft.

Sydvestjylland lokker med fiskevande af en meget høj kvalitet. De mange fiskefyldte åer frister med store flotte havørreder og laks. Familiens yngste kan med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø, f.eks. Ørredsø ved Ribe.

Både Ribe og Tønder byder på fine shopping muligheder i de gamle hyggelige gader. Danmarks ældste by Ribe er især kendt for Domkirken, vikingerne og vægterne. Domkirken står som et imponerende vartegn, og udsigten fra Borgertårnet er mageløs. Om sommeren går vægterne stadigt deres runder hver aften og skaber hygge med de gamle sange og fortællinger. Ta’ børnene med tilbage til middelalderen på Museet Ribes Vikinger – de vil elske det.

En udflugt til Løgumkloster fører jer 842 år tilbage i tiden, hvor Cisterciensermunkene byggede det imponerede kloster. Østfløjen med munkenes dormitorium og kirken fra 1200-tallet er velbevaret. Flere gange om dagen høres klangen fra de 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største. Den gamle marskby Højer med sin berømte sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder er også gode mål for en hyggelig køretur.

Leje af sommerhus Skærbæk med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Skærbæk med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Skærbæk på den letteste måde. Lej dit sommerhus Skærbæk nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skærbæk - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Skærbæk. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Skærbæk. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Skærbæk hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skærbæk her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Skærbæk, et feriehus Skærbæk eller en feriebolig Skærbæk er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie Skærbæk til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skærbæk nu!

Vælg mellem 22 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Savnede lidt restauranter og caféer
Skærbæk
2 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Rent og pænt
Skærbæk
4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Beliggenheden i Skærbæk kunne ikke være bedre, da centerets beliggenhed er op ad gågaden.
Skærbæk
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Tæt på indkøb. Meget stille.
Skærbæk
4 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Flot og vedligeholdt område, dejlig roligt
Skærbæk

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen