Et sommerhus Rømø Lakolk er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 171 sommerhuse

Lej dit sommerhus Rømø Lakolk her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Rømø Lakolk. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Rømø Lakolk hos os.

Find dit sommerhus Rømø Lakolk her

På denne måde får du det største antal af sommerhuse Rømø Lakolk at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse Rømø Lakolk, og af den årsag gælder det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger af Rømø

Dejlig natur og fint sted som udgangspunkt til ture, f.eks. Til Sylt, grænsehandel, Ribe og Tønder.

Dejlig, skøn natur. Helt i top.

Rømø er jo bare et smukt område!

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Rømø Lakolk du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø Lakolk til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø Lakolk, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super god side og service. Vi har bestilt igennem Feline flere gange og det har altid været helt i orden service.

Også nemt og hurtigt. Rigtig god service.

Vælg mellem 171 sommerhuse

Andre artikler om Lakolk

 • Sommerhus Lakolk

  Blandt klitterne på vestsiden af den dejlige ø Rømø finder I Lakolk og Nordeuropas bredeste sandstrand. Den kilometer lange strand har plads til både familiehygge med afslapning og leg med børnene i sandet, lange ture og et aktivt strandliv. Stranden giver mulighed for mange aktiviteter som f.eks. badning, windsurfing, kitebuggy og strandsejlads. Og så må man køre helt ned til vandkanten.
  Pragtfuldt luksus træsommerhus til 6 personer beliggende i Lakolk, nær indkøb, restauranter og den brede sandstrand.

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
  Lakolk Strand på Rømø
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet