Et sommerhus på Gjellerodde er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 178 sommerhuse
Feriehus Gjellerodde_343-217
Emne nr. 343-217

Lej dit sommerhus på Gjellerodde her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus på Gjellerodde her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus på Gjellerodde hos Feline.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus på Gjellerodde, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så væsentligt er det dog, at du på denne måde forbedrer dine muligheder for at booke det sommerhus på Gjellerodde, som du helst vil have.

Tips til oplevelser i området

stjerner for området det er et rigtig dejlig område.

Planetstien er fantastisk, og det er Vesterhavet jo også

Fredeligt, børnevenlig strand og tilpas afstand for små ben

Kan ikke sige andet, da mange aktiviteter lå indenfor en rimelig afstand fra huset, især når påtænkes, at selve husets beliggenhed gav en dejlig adspredelse med mindre køre- og /eller vandreture

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus på Gjellerodde du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus på Gjellerodde til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på Gjellerodde, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

De er bare OK. Nemt, hurtigt og god service.

Så gør vi det igen :0) Ikke første gang vi bruger Feline.dk. Bestemt heller ikke sidste gang :0)

God overskulig hjemmeside. Ingen problemer overhovedet med booking forløbet.

Det er dejlig let at finde sommerhus hos jer - indtil videre har jeg altid bestilt via telefon - og det har altid været en dejlig oplevelse.

Vælg mellem 178 sommerhuse

Andre artikler om Gjellerodde

  • Sommerhus Gjellerodde

    Ferieområdet Gjellerodde ligger i en egn med smuk og meget alsidig, vestjysk natur. Her finder I dejlige strande og Danmarks tredjestørste skov samt et rigtig stort udvalg af attraktioner, der er interessante for børnefamilier.
    Flot og velholdt sommerhus til 6 personer i Gjellerodde kun 150 m fra Limfjorden.

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.