Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 22 sommerhuse

Lej dit sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Nykøbing Sjælland Havnevej. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej hos Feline.

Find dit sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej her

Sådan får du de fleste sommerhuse Nykøbing Sjælland Havnevej at vælge imellem

Det er meget populært at holde sommerferie i et sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej, og derfor er sommerhusene også særdeles efterspurgte.Jo tidligere du starter med at lede efter et sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Brugervurderinger af Nykøbing Sjælland

Tæt på vand, plantage og seværdigheder.

Skønt lige ved stranden.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nykøbing Sjælland Havnevej, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Supergod service. Meget behagelige medarbejdere at tale med omkring bestillingen, også da der blev brug for at lave ændringer. Trygt og fint.

Nem, hurtig og ikke mindst overskuelig hjemmeside.

Det er dejlig let at finde sommerhus hos jer - indtil videre har jeg altid bestilt via telefon - og det har altid været en dejlig oplevelse.

Vælg mellem 22 sommerhuse

Andre artikler om Nykøbing Sjælland

 • Sommerhus Nykøbing Sjælland

  Nykøbing Sjælland er et godt valg til familiens ferie. Er I til aktiv ferie, er her masser af muligheder. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Ta’ på tur på hesteryg, lej en kajak og se det hele fra havsiden, eller besøg fuglereservat, gravhøje, zoo og forlystelsespark.
  Dejligt sommerhus til 12 personer beliggende i Nykøbing Sjælland med indendørs pool, spa og sauna.

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nyrup Bugt

  Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
  Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S