Napstjært har en særdeles central placering i forhold til en lang række aktivitetsmuligheder, seværdigheder og attraktioner langs den nordjyske østkyst. Lige uden for døren har I her en dejlig, børnevenlig badestrand med fint, hvidt sand, og vil I se mere sand, ligger den unikke naturattraktion vandreklitten Råbjerg Mile kun få kilometer væk.
Vælg mellem 77 sommerhuse
Skønt sommerhus til 5 personer beliggende i et roligt sommerhusområde i Napstjært.
Skønt sommerhus til 5 personer beliggende i et roligt sommerhusområde i Napstjært. Huset ligger syd for Ålbæk, tæt på den børnevenlige strand og i gåafstand til den hyggelige havn. Emne nr. 090-43528

Napstjært er et hyggeligt og roligt område, der er kendt for børnevenlig og hvid sandstrand, hvor der er roligt og lavvandet. Børnene vil elske at tilbringe en skøn sommerdag her med at finde smukke sten og strandskaller, måske flyve med drage eller spille bold - og selvfølgelig bygge store, flotte sandslotte! For de voksne indbyder stranden helt sikkert til afslapning, måske i selskab med en god bog, og da især efter en forfriskende dukkert i det skønne, svalende havvand . . .

Hvis I holder ferie i Napstjært har I en central placering i forhold til forskellige aktivitetsmuligheder, flere større byer samt naturskønne områder, som omfatter strand, skove og flade strandenge med et rigt plante- og dyreliv.
Unik naturoplevelse i form af en ”ørkenvandring” er muligt ganske tæt på Napstjært (afstand ca. 16 km). Den fascinerende og fredede naturattraktion Råbjerg Mile er en af de største vandreklitter i Europa. Råbjerg Mile rummer omkring 4 millioner kubikmeter sand og er 35-40 meter høj. Den danner en ”miniørken” på næsten 1 kvadratkilometer og bevæger sig rent faktisk hvert år omkring 15 meter i nordøstlig retning . . .

Frederikshavn, der ligger omkring 16 km syd for Napstjært, kan tilbyde mange spændende oplevelser året rundt. Det er faktisk sådan, at man i Frederikshavn kan finde mange af de faciliteter, man normalt kun forbinder med storbyer. Her er mange spændende butikker, et varieret udvalg af kulturtilbud og gode spisesteder. Om sommeren er ”palmestranden” selvfølgelig et stort tilløbsstykke, mens der året rundt er garanti for høje lufttemperaturer samt herlig, varmt vand i Frederikshavn Svømmehal, hvor der også findes faciliteter som dampbad og saunagus.

I Frederikshavns sydlige udkant ligger den idylliske kulturperle Bangsbo-området, der igennem generationer har fungeret som et yndet udflugtsmål for hele familien. Den hyggelige gamle herregård er i dag omdannet til museum, og indeholder både spændende og lærerige udstillinger. I den tilhørende park er anlagt en botanisk have. Bangsbo-området indbefatter desuden en naturlegeplads og dyrehave samt Bangsbo Fort og Bunkermuseet, der består af 70 bunkere opført under Anden Verdenskrig og Den kolde Krig.

I kan året rundt nyde et aktivt friluftsliv samt opleve naturen på tæt hold i hele området omkring Napstjært og Frederikshavn. Eksempelvis er her særdeles gode muligheder for cykeludflugter. Pak en dejlig madkurv, og tag hele familien med på skøn og oplevelsesrig tur sammen ad de små veje, uden tung trafik og med god plads og tid til at nyde den smukke natur. Er I til mountainbike kan I lade jer udfordre i det kuperede terræn. Der findes endvidere et stort udbud af vandreruter både i skoven, ved stranden og gennem den smukke ådal.

Leje af sommerhus i Napstjært med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Napstjært med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Napstjært er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Napstjært nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Napstjært - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Napstjært. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Napstjært. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Napstjært hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Napstjært her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Napstjært, et feriehus i Napstjært eller en feriebolig i Napstjært er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Napstjært til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Napstjært nu!

Vælg mellem 77 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Fint og roligt område med mange muligheder
Napstjært
8 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 september
hundeindhegningen var bare perfekt
Aalbæk
2 voksne 0 børn 2 husdyr 14 overnatninger 2023 august
Dejligt fredeligt og ugenert naturgrund
Napstjert Strand
2 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Strand lugtede rådden nogle dage
Napstjært
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område med skøn natur, og mulighed for kultur oplevelser og shopping i nærområdet
Knasborg

Andre artikler

  1. Sommerhus Frederikshavn

    Frederikshavn er en lille storby, der har alt, der skal til en dejlig familieferie. Bo i fredelige og rolige omgivelser tæt på skøn natur, der indbyder til en aktiv ferie. Ta' fiskestangen med til lystbådehavne og kysten, besøg museer og seværdigheder for hele familien og oplev egnens historie. Nyd at have masser af tid til hinanden, og slik sol på en vaskeægte palmestrand med tropisk stemning.
    Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i udkanten af Frederikshavn.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland