Se det største udvalg af sommerhuse omkring LEGOLAND, og find det helt rigtige sted til familiens ferie. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 21 sommerhuse
Dejligt velholdt sommerhus til 6 personer beliggende ved Kvie Sø kun en god halv times kørsel fra LEGOLAND.
Dejligt velholdt sommerhus til 6 personer beliggende ved Kvie Sø kun en god halv times kørsel fra LEGOLAND og Løveparken Givskud Zoo. Huset ligger på en meget læfyldt grund med en sydvendt terrasse. Emne nr. 130-P85047

Hos Feline finder du altid det største, samlede udvalg af sommerhuse ved LEGOLAND. Derfor kan du i løbet af kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det perfekte sommerhus ved LEGOLAND.

Se alle sommerhuse med maks. 50 km til LEGOLAND her

TIP: hvis I ikke har noget imod at bruge lidt længere tid på at køre til LEGOLAND, så klik på linket herunder i stedet. Antallet af mulige sommerhuse bliver langt større, fordi I så får de store områder langs Vesterhavet og den jyske østkyst med i søgningen.

Se alle sommerhuse med maks. 100 km til LEGOLAND her

Hvilket område ligger tættest på LEGOLAND?

Kvie Sø er det område der ligger tættest på LEGOLAND; herfra er der ca. en halv times kørsel til Billund. Hvis I bare vil bo så tæt på LEGOLAND som muligt er Kvie Sø det helt rigtige sted. Som en sidegevinst får I så også nem adgang til Pandekagehuset, som ligger ved søen.

Se alle sommerhuse ved Kvie Sø her

Nyd en dejlig feriedag ved lystfiskersøen Puglund Put & Take i de naturskønne omgivelser i Starup ved Grindsted.

Leje af sommerhus Legoland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Legoland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Legoland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Legoland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Legoland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Legoland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Legoland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Legoland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Legoland her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Legoland, et feriehus Legoland eller en feriebolig Legoland er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Legoland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Legoland nu!

Vælg mellem 21 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    Midtjylland