Et sommerhus Lønstrup privat billig er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 89 sommerhuse Destinationer under Lønstrup

Lej dit sommerhus Lønstrup privat billig her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Lønstrup privat billig her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der tilbyder dit foretrukne sommerhus Lønstrup privat billig til en lavere pris end vores.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Fantastisk beliggenhed, tæt på stand og gode naturoplevelser. Meget centralt beliggende og tæt på Hjørring, Hirtshals, og Løkken. Mange muligheder.

Dejligt område, gode gåture ved vandet, hyggelig by.

har været i det område flere gange og vil helt sikkert komme der igen

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Lønstrup privat billig hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Lønstrup privat billig til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Lønstrup privat billig, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God service, billig pris.

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Suveræn betjening! Jeg v
il varmt anbefale at booke via tele-kundeservice. Fik en rigtig sød medarbejder i røret, der både kunne svare på spørgsmål og samtidig lave lidt sjov medens man ventede! Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller ferie igennem Feline:)

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler om Lønstrup

Vis alle artikler om Lønstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland