Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Skagen privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 347 sommerhuse Destinationer under Skagen

Lej dit sommerhus i Skagen privat her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus i Skagen privat her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et sommerhus i Skagen privat hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus i Skagen privat hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser i området

Tæt på alle Skagens dejlige attraktioner

Det er tæt til alting. Dejlig nem at gå ned i byen. Har man cykler med som os, kan man se det hele på ingen tid

Dejlig natur. Rart det ikke er fuld af hoppepuder og gynger. Dejlig fredelig og ikke langt til havet

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Skagen privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Skagen privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt og hurtigt og gode priser.

Hurtig og let bestilling. det er meget nemt at overskue og let at bestille.

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Vælg mellem 347 sommerhuse

Andre artikler om Skagen

 • Sommerhus Skagen

  Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener.
  Charmerende Skagenhus til 8 personer i Skagen tæt ved strand, havn og Vippefyret.
 • Luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Luksus sommerhus Skagen Nordstrand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Nordstrand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Skagen

Andre artikler