Ferieområdet Hjerpsted ligger direkte ved Sønderjyllands vestkyst. Et fortryllende landskab omgiver det rolige, børnevenlige ferieområde og invitere dig til at gå på opdagelse og deltage i udendørsaktiviteter. Derudover frister Sønderjyllands autentiske byer med interessante seværdigheder.
Vælg mellem 108 sommerhuse
Sommerhus Hjerpsted_037-0577
Emne nr. 037-0577

Hjerpsted er en rolig og indbydende feriedestination for naturelskende familier. Ikke langt fra den smukke by Højer ligger Hjerpsted lige ud til en familievenlig strand. Fra stranden kan du nyde den fortryllende udsigt over Vadehavet og øerne Sylt og Rømø. Selve ferieområdet er kendetegnet ved dets hyggelige sommerhuse, som er tilpasset familiers behov. I den lille by Højer, 8 km væk, er der flere indkøbsmuligheder samt familievenlige restauranter og hyggelige caféer.

Den vidunderlige natur omkring Hjerpsted begejstrer med sin rå charme. Præget af marsk og diger, grønne egene og en rig flora og fauna, er området perfekt at gå på opdagelse i. Naturbeskyttelsesområdet ved Højer imponerer bl.a. med et rigt fugleliv. På de behagelige stier, er det nemt at krydse området både til fods og på cykel. I Vadehavet kan man ofte se sæler, som også indimellem kommer hen til dæmningen. Et af de smukkeste fænomener kan opleves på Rømø i foråret og efteråret. På disse årstider, lige inden solnedgang, samles millioner af stære og udføre en helt speciel ”dans”, som bliver kaldt for sort sol.

På ture væk fra kysten kan I finde adskillige søer og vandløb, som tiltrækker sportsfiskere. Her er det også muligt at sejle med en lille båd. Området er også kendt for sine gode golfbaner. Både i Tønder, Arrild, Ribe og Toftlund finder I nogle gode golfbaner. Der er kun 18 km til den tyske grænse, så det kan også lade sig gøre at tage et smut til Tyskland.

Højer Mølle- og Marskmuseum er en af de smukkeste attraktioner i området. Det er den største hollandske mølle i Danmark, hvor der i dag er en udstilling om stormfloden og livet i marsken. Spærværket i Højer er også spænende at besøge. I området mellem Emmerlev og Hjerpsted er der 32 høje fra bronzealderen, som især er interessante, hvor man interesserer sig for historie. Hjerpsted kirke er også meget smuk. Kirken der blev bygget i år 1150, blev bygget af granit og ligger malerisk ud til havet.

Særligt anbefalelsesværdigt er det er at besøge byen Tønder, som er en af Danmarks ældste byer. Her finder I ikke kun adskillige restauranter og butikker, men også spændende museer. I Møgeltønder, 17 km derfra, ligger slotskirken fra middelalderen, den fortryllende slotspark og Schackenborg Slot.

Der er meget at opdage på ture gennem Sønderjylland. De mange historiske seværdigheder er så forskellige, at det med garanti bliver en god ferie. Det er bl.a. værd at besøge byen Løgumkloster, som ligger 23 km væk. Kulturbyen begejstrer med det gamle kloster fra de 12. århundrede. Den gamle slotsruin ved Trøjborg er også værd at se. Ruinen ligger 7 km fra ferieområdet, og er ideel at gå på opdagelse i. Slottet er også kendt for sine historier fra de tidligere ejer om, at slottet er hjemsøgt.

Leje af sommerhus i Hjerpsted med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Hjerpsted med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Hjerpsted er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Hjerpsted på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Hjerpsted - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Hjerpsted. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Hjerpsted. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hjerpsted her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hjerpsted, et feriehus i Hjerpsted eller en feriebolig i Hjerpsted er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Hjerpsted til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hjerpsted nu!

Vælg mellem 108 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Hvis man er til fugle er det fsntastisk. Dog er selve naturen også meget rekreativ. Tæt ved byer som Ribe og Tønder. Noldemeseet i køreafstand
Højer
8 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange ture i naturen
Ballum
6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Er kommet i Emmerlev i årevis, så det var kendt land, som vi holder meget af
Højer
10 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hvis man, som os, holder af ro, natur og stilhed er dette det perfekte sted. Højt til himlen og udsigt over Vadehavet.
Ballum
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Tæt på grænsen, Vesterhavet, natur, så området er skønt
Højer

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen