Landsbyen Gram i Sønderjylland, der hører til Haderslev kommune, ligger midt i et fortryllende kulturlandskab. Det tager kun en halv time at køre fra vesterhavskysten til østersøkysten ved Gram. Tulipaner, et slot, små kroer og Gram å er med til at definere byen og området omkring Gram.
Vælg mellem 3 sommerhuse
Sommerhus Gram_090-08471
Emne nr. 090-08471

Landsbyen Gram består primært af maleriske murstenshuse. Uendelige vandrestier og smukke cykelstier fører gennem det brede landskab. Der sker mange forskellige ting i byen. Gram Slot og den smukke slotspark ligger ved søen, som har udløb i Gram å. På den tilsluttede økologiske gård, er der både en café og en lille gårdbutik. Overfor caféen ligger den smukt restaurerede gamle gård. Ved naturlegepladsen er der også en minizoo, hvor man kan klappe dyrene. Om torsdagen er der et stort marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begære. På det lokale bibliotek er der et turistkontor, hvor I kan få information om alle områdets aktiviteter og seværdigheder. Gram har også et supermarked, som tilbyder alle de nødvendige dagligdagsvarer.

Nord for byen ligger der et lille naturhistorisk museum, hvor man kan se fossiler der er blevet fundet i de nærliggende lergrave. Hvis I har lyst, kan I selv prøve at grave i lergravene.

Fra sivskoven kan du stå og fiske i Gram å. Gram å tiltrækker især lystfiskere, da åen har en stor geddebestand. Det er også muligt at fange både ørreder og laks i åen. På turistkontoret kan du finde oplysninger om reglerne for fiskeri. Mellem Gram og Fole mod nordvest, er der de største og smukkeste tulipanmarker, som blomstrer om foråret.

I byen Ribe, som ligger 30 km væk, er det muligt at leje cykler. Det flade landskab er perfekt til længere cykelture. I den tidligere nævnte gårdbutik, er det også muligt at bestille en picnickurv, som man kan tage med på cykelturen. Byen Ribe har en af de bedst bevarede gamle bydele i Danmark, og har derudover et fantastisk smukt rådhus. Fra Ribe kan I hurtigt cykle til Vadehavscenteret, som ikke ligger ret langt derfra. Det anbefales også at besøge Ribe Vikingecenter, som ligger 3 km syd for Ribe, der især er populært blandt børn.

Det er også værd at besøge den maleriske by Haderslev, som også har en smuk gammel bydel og en flot kirke, der ligger ned til fjorden af samme navn. I kan også tage færgen, og tage på en 4 timers udflugt til den lille ø Aarø, hvor der bl.a. er et lille bryggeri og en vingård. På den sydlige del af øen strækker der sig en lang sandstrand.

Stranden ved Vesterhavet og Vadehavet ligger heller ikke langt væk. Her kan et fantastisk dyreliv med krabber, fisk, hummer og enorme fugleflokke opleves på de guidede ture i området. I kan også prøve at smage østers direkte fra havet. På øen Rømø finder I Naturcenter Tønnisgård.

Leje af sommerhus i Gram med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Gram med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Gram på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Gram - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Gram. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Gram. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Gram her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Gram, et feriehus i Gram eller en feriebolig i Gram er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Gram til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Gram nu!

Vælg mellem 3 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 2 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Hyggeligt område.
Gram

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen