Når den danske dronning tager på sommerferie, tilbringer hun sommeren i skønne Sønderjylland. Udsigten over vandet er altid til stede, og de maleriske byer langs Gendarmstien indbyder til en dejlig gåtur. Fjord og strand garanterer afslapning på den hyggelige måde.
Sommerhus Flensborg Fjord_090-28253
Emne nr. 090-28253

Nord for Flensborg begynder de særlige kendetegn, som især begejstrer natur- og panoramaelskere. En af Danmarks smukkeste vandrestier snor sig langs kysten. Stien, der går langs fjorden og gennem skove ender efter 75 km i Høruphav på Als, blev oprindeligt brugt til grænsekontrol. Ruten kan vandres i etaper og nogle steder er det muligt at cykle. Fjorden er altid tæt og viser sig fra forskellige sider. Der ligger flere charmerende byer lang stien, som er perfekte til en hyggelig spadseretur.

Den danske kongefamilies sommerresidens ligger i Gråsten. Når kongefamilien opholder sig på slottet, finder vagtskiftet og paraderne sted her. Resten af tiden er slotsparken åben for offentligheden og kan benyttes til at gå ture. Søen, der hører til slottet, er til enhver tid tilgængelig, og her har besøgende altid udsigt til slottet. Byen Gråsten er også kendt under navnet Gravenstein, som er navnet på det danske nationalæble, hvis ”modertræ” og aflæggere kan beundres i slotshaven.

Enhver, der altid har beundret det smukke kunsthåndværk fra Karen Marie Frøsig Fabricius, anbefales at besøge butikken og museet med den farverige papirverden, som ligger i nærheden af Gråsten. Hvornår har man ellers bedre tid til at sidde og nørkle med qulling, origami og andre kreative aktiviteter, end når man hygger sig i et sommerhus.

Ikke langt fra havnebyen Gråsten ligger halvøen Fiskenæs, som især kendetegnet ved deres børnevenlige strande.

Et andet slot er placeret ved sundet ved Sønderborg. Byen af samme navn har en charmerende gågade. Slottet har også et museum, som bl.a. fortæller om de vanskelige tider langs fjorden. Et sportsligt højdepunkt er, når der bliver afholdt ringridderturnering på de lange baner langs slottet.

Øen Als afskærmer fjorden fra Lillebælt. På Als er der de fineste strande, der er usædvanligt brede for strande ved Østersøen. Bag klitterne på Als er der bevaret vådområder, hvor der er et bemærkelsesværdigt fugleliv. Fjordens farvand er et rigtig godt sejlområde, og flere gange om året er fjorden værtsstedet for regattaer. Farvandet er præget af traditionelle sejladser fra begge grænselande. I sammenløbet mellem Østersøen og fjorden er der mange forskellige fiskearter, som tiltrækker fiskere i alle generationer, som fisker fra bredderne.

Den nordlige side af Flensborg Fjord er et landskab med en masse natur og originalitet. Hele året rundt kan de besøgende hvile sig og slappe af. Langs kysten kan man af og til opdage levn fra fortiden, og sejlene fra bådene dukker op, hver gang du ser på vandet. Den korte rejse gør fjorden til en ideel destination for børnefamilier.

Leje af sommerhus i Flensborg Fjord med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Flensborg Fjord med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Flensborg Fjord på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Flensborg Fjord - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Flensborg Fjord. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Flensborg Fjord. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Flensborg Fjord her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Flensborg Fjord, et feriehus i Flensborg Fjord eller en feriebolig i Flensborg Fjord er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Flensborg Fjord til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Flensborg Fjord nu!

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen