Sol, strand, natur og masser af kultur kan nydes af familier i løbet af deres ferie i ferieområdet Blokhusskoven. Et familievenligt område med adskillige aktiviteter og attraktioner, som sørger for en uforglemmelig ferie i Sønderjylland.
Vælg mellem 45 sommerhuse
Sommerhus Blokhusskoven_130-F07187
Emne nr. 130-F07187

Syd for den historiske by Haderslev ligger det rolige ferieområde Blokhusskoven. Beliggende i et betagende landskab med smukke træer og mystiske skove, ligger sommerhusområdet med ro og en behagelig atmosfære. Sommerhusene i området er hyggeligt møbleret, så det er let at slappe af og nyde tiden med familien fuldt ud imens du er på ferie. Til de daglige indkøb er der en lille butik i området. I Haderslev, kun 9 km væk, er der flere indkøbsmuligheder, da der er adskillige supermarkeder, butikker, restauranter, hyggelige caféer og kulturelle institutioner.

For at komme i feriestemning lige når du er ankommet, anbefaler vi, at du går en tur på stranden. Den smukke strand ved Blokhusskoven hælder kun lidt, så vandet langsomt bliver dybere. Dermed kan børn roligt opholde sig på stranden uden af forældrene skal bekymre sig. Da stranden er en af de smukkeste strande i Sønderjylland, er det værd at drage fordel af, at den er så tæt på sommerhusene – f.eks. ved at tage ned og se solnedgangen eller bare slappe af med en bog i solen.

Et stykke fra stranden ligger Kelstrup Plantage. Den smukke granskov er kendt for sit rige dyreliv. I dette område er der også adskillige gravhøje fra sten-, bronze- og jernalderen. Familier med børn bør også unde sig selv et besøg i Haderslev Dyrehave.

En anden dejlig oplevelse er også at tage en sejltur med fjordskibet Helene, som fra april til september, sejler fra havnen i Haderslev til Årø. Sejladsen over fjorden er en vidunderlig naturoplevelse. En endnu bedre måde at opleve naturen i området på er, at tage på en cykel- eller vandretur.

En lille tur til øen Barsø kan også anbefales. Øen, der ligger udfor Diernæs, blev brugt som ubådsbase under 1. Verdenskrig, og under 2. Verdenskrig blev der bygget to bunkere på øen. Historieentusiaster bør også udforske den historiske handelsby Haderslev med dens brostensbelagte gader. Særligt imponerende er byens domkirke. Der blev skrevet historie i byens domkirke, da Luthers lære, for første gang i Danmark, blev forkyndt netop her i år 1525. Talrige museer belyser byens og områdets historie. Et højdepunkt for familier er en tur på Haderslev Oldtimer jernbane mellem Haderslev og Vojens.

Det er også værd at besøge Gram Slot – den historiske godsbygning blev udvidet for sidste gang i 1600-tallet. Meget attraktivt er det også at besøge Vojens – her kan du finde murruiner fra år 1330, Herredsfogedens Hus fra år 1700 (stedets ældste bygning), en møllebygning fra år 1908, Tørning Thing-mindesmærket og en lade fra år 1878. I møllen er der et museum, hvor de besøgende kan se mange gamle landbrugsredskaber.

Leje af sommerhus i Blokhusskoven med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Blokhusskoven med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Blokhusskoven har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Blokhusskoven - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Blokhusskoven. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Blokhusskoven. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Blokhusskoven her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Blokhusskoven, et feriehus i Blokhusskoven eller en feriebolig i Blokhusskoven er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Blokhusskoven til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Blokhusskoven nu!

Vælg mellem 45 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange muligheder.
Kelstrup
7 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 februar
Hyggeligt område. Stranden var dog virkelig dårlig. Lille og fyldt med sten, ikke et sted man ligger sig ned.
Kelstrup
8 voksne 4 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2022 september
Rigtig fint udeområde og en dejlig strand.
Kelstrup Strand/Jylland
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juni
Smukt område tæt på vand og skov. Lige til lange gåture, roligt og fint til at fiske .
Kelstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen