Ønsker I en ferie i det skønne og fascinerende Barcelona, byder metropolen på et væld af muligheder for den nysgerrige. I kan besøge alle de kendte seværdigheder og nyde arkitekturen tegnet af verdensberømte arkitekter. I kan også bevæge jer på afveje ad de mange små gader og opleve det autentiske Barcelona. Lej et sommerhus i Barcelona, så I er klar til en ferie fyldt med oplevelser.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr.: 507-6514
Emne nr.: 507-6514

Nyd ferien i Barcelona

Vil I opleve Barcelona og samtidig have mulighed for at trække jer tilbage til jeres egen base? Så er et sommerhus i Barcelona den oplagte mulighed. Lej et sommerhus i Barcelona, og få det bedste udgangspunkt for at opleve byen og dens mange seværdigheder.

Barcelonas lange historie har skabt et væld af bygninger og bydele inden for mange forskellige stilarter og tidsperioder. Det er derfor oplagt at tage på byvandring og føle historiens vingesus i de mange bydele. I kan bl.a. besøge det gotiske kvarter, il’Eixample eller Raval kvarteret. Bevæger I jer rundt i de små gader og de forskellige bydele, støder I uundgåeligt på de store pladser rundt omkring I byen. Her udfolder livet sig for både lokale og turister. Er I heldige oplever I måske endda en danseopvisning fra en lokal dansegruppe, eller ser andre lokale passionerede kunstnere fremføre deres kunst.

Antoni Gaudi er en af de arkitekter, der har bidraget til byen med utallige arkitektoniske værker her i blandt La Sagrada Familia, Park Güell og Casa Milá. I den smukt udsmykkede Park Güell kan man nyde Antoni Gaudi’s flotte værker, som pryder hele parken med farverige bænke, smukke skulpturer og andre farverigt udsmykkede finurligheder. Tager man et stille øjeblik på en af parkens detaljerede bænke, kan man nyde en kop kaffe, mens man iagttager livet i parken og nyder den betagende udsigt over Barcelona og mens øjet strækker sig videre til Middelhavets betagende blå vand.

Et andet af Barcelonas must-sees er kirken La Sagrada Familia. Den smukke kirke har været under opførsel, siden den første sten blev lagt i 1882. Først i 1883 blive Gaudi involveret i arbejdet efter den oprindelige arkitekt forlod jobbet. Kirken er et af de mange oplagte besøgsmål fra jeres sommerhus i Barcelona.

Vælg mellem 89 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.