Et sommerhus Hvalpsund privat er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 79 sommerhuse
Sommerhus hvalpsund privat Emne nr. 130-L50320
Emne nr. 130-L50320

Lej dit sommerhus Hvalpsund privat her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Hvalpsund privat hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Hvalpsund privat hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Fantastisk flot og fredfyldt område med indkøbsmulighed tæt på.

Et stille og roligt område med nogle fine gåture, som er helt ideelle for hundeejere. Vi gik adskillige km langs en mennesketom stenstrand, men havde vi gået den anden vej, var der et rimeligt stykke med sandstrand. Kort afstand til Hvalpsund og dermed Fur. Således masser at se på inden for rimelig køreafstand.

Åbne vidder, tæt på vand strand og generelt dejlig atmosfære i og omkring huset.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Hvalpsund privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Hvalpsund privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Hurtigt, nemt og overskueligt!!

Super fin service. Vi har booket flere gange gennem Feline og har aldrig fået andet end en super god service og behandling :-)

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Super. Hjælpsomt personale.

Vælg mellem 79 sommerhuse

Andre artikler om Hvalpsund

 • Sommerhus Hvalpsund

  Her venter en dejlig, bred sandstrand med lavt vand og spændende oplevelser og aktiviteter på herregården Hessel, der er omdannet til Landbrugsmuseum. Besøg også Louns Sø og nyd freden, roen og det rige fugleliv.
  Luksussommerhus til 6 personer beliggende på en åben naturgrund i Hvalpsund.
 • Sommerhusudlejning Hvalpsund

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Hvalpsund. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Sommerhusudlejning hvalpsund Emne nr. 130-L50465

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.