Emmerlev Klev er det fredeligt og roligt feriehusområde med kort afstand til blandt andet Sønderjyllands interessante kulturhistoriske seværdigheder og Danmarks ældste købstad Tønder. Gode muligheder for eksempelvis cykling og kanosejlads.
Vælg mellem 39 sommerhuse
Flot renoveret sommerhus til 19 personer beliggende i Emmerlev Klev på en 1956 m² stor naturgrund med kun 150 til Vadehavet.
Flot renoveret sommerhus til 19 personer beliggende på en 1956 m² stor naturgrund med kun 150 til Vadehavet. Til huset hører 50 m² åbent terrasseareal, gynge, sandkasse og legehus. Emne nr. 121-29-5047

Området Emmerlev Klev ligger 4 km fra Højer i den smukke, men også barske natur omkring Nationalpark Vadehavet.
Stranden ved Emmerlev Klev er dejlig og børnevenlig, da den har lavt vand med fin sandbund.

I det flade marskland, der er beskyttet af diger og sluser, findes et rigt fugleliv. Her kan man også opleve det fantastiske naturfænomen ”sort sol”, når kæmpestore flokke af stære samles i henholdsvis april/maj og september/oktober.

Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk, cirka 27 km fra Emmerlev Klev, er en aktivitetspark for hele familien med sæsonåbent fra maj til oktober. Besøg den livlige jernalderlandsby, hvor man selv har mulighed for at deltage i det, der foregår. Oplev også den spændende, underjordiske udstilling med 1000 m2 udgravede fund fra den oprindelige jernalderlandsby på stedet. I Hjemsted Oltidspark er der borde og bænke, hvor medbragt mad og drikke kan nydes. Der er mange sjove og lærerige aktiviteter for børnene. Blandt andet kan de prøve at søge efter potteskår og dyreknogler i den ”Arkæologiske Sandkasse” eller øve deres krigerfærdigheder i forhold til balance, udholdenhed og styrke på naturlegepladsen ”Valmarken”. I parkens landsby kan du få en spændende oplevelse med at se hvordan henholdsvis fiskeren, krigeren, smeden, bonden og husfruen levede.

Fra Emmerlev Klev er der cirka 12 km til grænseovergangen Rudbøl, hvor blandt andet den hyggelige og atmosfærefyldte Rudbøl Grænsekro, der kan dateres helt tilbage til 1711, er beliggende. I landsbyen Rudbøl kan man opleve det måske mærkeligste grænseforløb i Europa. En 130 meter lang strækning deler hovedgaden således at østsidens indbyggere bor i Tyskland og vestsidens bor i Danmark. Her kan du derfor midt på gaden opleve at stå med et ben i hvert land!

Holder I af at cykle kan ”Den kongelige marskrute” på 41 km anbefales. Ruten går gennem Tønder, Møgeltønder, Højer og grænselandet med et smut ind i Tyskland.

I charmerende og hyggelige Møgeltønder ligger Sort Safari®, som formidler professionel naturvejledning i form af en lang række forskelligartede arrangementer/safariture.

Kun 16 km øst for Emmerlev Klev ligger Danmarks ældste købstad Tønder, som har meget at byde på. I kan shoppe i byens hyggelige gågade med stort udvalg af spændende specialbutikker og spise på en af Tønders hyggelige restauranter eller cafeer, men bør heller ikke snyde jer selv for at besøge områdets seværdigheder. Blandt dem kan nævnes Museum Sønderjylland, der indeholder både moderne kunst og kulturhistorie og endvidere har adgang til vandtårnet, hvorfra der er en enestående panoramaudsigt ud over Tønder og omegn.

Er I til lystfiskeri er der gode fangstmuligheder for ørred og laks i Brede Å.
Prøv også en anderledes naturoplevelse i et andet perspektiv end de fleste er vant til – kanosejlads!
Hos Vidå Kanoudlejning i Tønder udlejes kanoer til sejlads på Bredeå, Hvirlå, Grønå, Sønderå og Vidå, og her er man også behjælpelig med turforslag.

Leje af sommerhus Emmerlev Klev med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Emmerlev Klev med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Emmerlev Klev på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Emmerlev Klev nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Emmerlev Klev - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Emmerlev Klev. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Emmerlev Klev. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Emmerlev Klev hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Emmerlev Klev her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Emmerlev Klev, et feriehus Emmerlev Klev eller en feriebolig Emmerlev Klev er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Emmerlev Klev til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Emmerlev Klev nu!

Vælg mellem 39 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Er kommet i Emmerlev i årevis, så det var kendt land, som vi holder meget af
Højer
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Tæt på grænsen, Vesterhavet, natur, så området er skønt
Højer
2 voksne 1 barn 2 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Hyggelig område
Højer
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Kan man lide ro og fred er det et godt sted at holde ferie.
Højer
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Hvis man er til fred og ro og smuk udsigt over Vadehavet, er dette lige stedet
Højer

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen