Costa Brava byder på noget for enhver smag. Om I er til afslappende solferie, aktiviteter i vandet eller besøg i naturparker, kan I finde det på Costa Brava. Nyd kystens mange strande og tag del i strand- og vand aktiviteter. Besøg de mange naturparker med alt fra rigt fugleliv til ufremkommeligt terræn. Besøg autentiske byer og nyd jeres ferie på den solrige kyst.
Vælg mellem 1.865 sommerhuse
Emne nr.: 356-ES-00016-49
Emne nr.: 356-ES-00016-49

Et væld af muligheder på Costa Brava

Costa Brava er et populært feriemål for både gamle og unge. Her er masser af dejlige sandstrande til afslapning eller med rig mulighed for aktiviteter til lands og til vands. Find et Sommerhus på Costa Brava, så er I klar til en dejlig ferie.

Langs Costa Brava finder I masser af små og store byer. Fælles for dem er dog, at de ligger ved vandet eller med kort afstand til områdets mange sandstrande.

Langs kysten findes mange naturområder, som for naturelskere bestemt er et besøg værd. Her er masser af vand, dyr og bjerge, der kan imponere enhver der besøger dem. Besøg det klippespækkede landskab i Cap de Creus naturpark og tag en vandretur i det kuperede terræn med endestation ved områdets skønne bugter. Læg også vejen forbi Laguna de les Olles hvor I vil opleve et rigt fugleliv med et væld af forskellige arter.

Vil I opleve liv og stemning i byerne, kan I besøge eller leje et sommerhus i byer som Empuriabrava, L’Estartit og Calella, der alle byder på et væld af butikker og restauranter i byens gader og ved kysten med udsigt over Middelhavet. Her kan I nyde lokale retter på byernes små restauranter og slappe af I restauranternes skygge.

Er I til autentiske oplevelser, skal I besøge den mindre og rolige by Pineda de Mar. Byen står i mere oprindelig karakter end nogen andre byer langs Costa Brava. I Pineda de Mar finder I i den gamle bydel velbevarede bygninger tilbage fra det 12. århundrede.

Er I til vandsport byder mange af Costa Bravas lange sandstrande på masser af muligheder for aktiviteter i og på vandet.

Costa Brava byder på et væld af forskellige muligheder. Her skulle være oplevelser for enhver og rig mulighed for en afslappende og solrigferie.

Sommerhusudlejning Costa Brava ved Feline Holidays giver jer et væld af muligheder for ferieboliger langs den populære kyst. Find et sommerhus på Costa Brava og nyd ferien langs den skønne Middelhavskyst.

Vælg mellem 1.865 sommerhuse

Andre artikler om Costa Brava

 • Feriebolig Costa Brava

  Mange kilometer naturskøn kyst med krystalklart, blåt badevand og en lang række charmerende, atmosfærefyldte byer. Et spændende og særdeles velsmagende lokalt køkken, og en hovedby der er et sandt skatkammer af oplevelser og attraktioner – velkommen til Costa Brava og jeres næste vellykkede ferie!
  Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet.
 • Ferieboliger Costa Brava

  Nyd ferielivet på Costa Brava. Slå jer ned I en af kystens mange dejlige feriebyer. Brug dagene på de mange sandstrande og hop en tur i bølgen blå. Benyt jer af de mange aktiviteter der hvert år er til rådighed på strandene og på havet. Nyd det mangfoldige liv under havets overflade med snorkel eller flaske og lad jer betage af Costa Bravas mange beboere både under og over havets overflade.
  Emne nr.: 306-ES9465.162.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.