Bønnerup Strand har en af de bedste og mest børnevenlige strande og er samtidig både et hyggeligt og charmerende ferieområde og en autentisk fiskerby. Mange spændende seværdigheder og attraktioner inden for kort køreafstand.
Vælg mellem 201 sommerhuse
Dette attraktive feriehus til 8 personer er opført i spændende materialer, og er beliggende på en dejlig grund nær havet ved Bønnerup Strand.
Dette attraktive feriehus til 8 personer er opført i spændende materialer, og er beliggende på en dejlig grund nær havet ved Bønnerup Strand. Til huset hører også en delvist overdækket terrasse, hvor man kan sidde og spise samt nyde solnedgangen. Emne nr. 160-E5122

Bønnerup Strand på Djurslands nordkyst er en lille atmosfærefyldt og hyggelig fiskerby med tilhørende strand. På Djursland må Bønnerup Strand betegnes som en af de bedste og mest børnevenlige badestrande. Her er særdeles hyggeligt og fredeligt, og det rolige, lave vand med den flade strand er helt perfekt til såvel badning og mange andre strandaktiviteter som f.eks. at bygge sandslotte, spille bold, flyve med drage eller samle strandskaller og flotte sten. Langs stranden er der flere badebroer til rådighed.

Stranden ligger i forbindelse med Bønnerup Havn, der har mange gode faciliteter. Her er anlagt grillpladser med tilhørende borde og bænke, en legeplads og et krabbefangerbassin. På molerne kan I sammen trygt prøve lystfiskertalentet af og skulle fangsten glippe, kan der hver dag købes friskfanget fisk på havnen.

Nyd den skønne natur tæt på ved at følge den anlagte cykelsti fra havnen mod øst og kom på en tur, der fører igennem en smuk skov, et sivområde og videre til den hyggelige landsby Gjerrild forbi Sostrup Slot – Emmedsbo Skov og retur til Bønnerup Lystbådehavn. Der kan lejes cykler ved havnen.

Hele Djursland har et fint rute- og vejnet til både vandre- og cykelture. På turistkontorerne i Ebeltoft, Grenaa og Allingåbro kan man købe en todelt folder med cykelrutekort og beskrevne ture, som kan give god inspiration til eksempelvis en dejlig eftermiddagstur for børnefamilier ud i Djurslands skønne og varierede natur.

Ree Park Safari, ca. 36 km syd for Bønnerup Strand, er beliggende på et 70 hektar kuperet, naturskønt område med søer og skov. Her kan I forsøge jer som kamelryttere, overvære fodringer og opleve dyrene ganske tæt på med Land Rover Safari. Lad bare børnene slå sig løs på Watoto Kaya, stedets store, afrikansk inspirerede naturlegeplads med forhindringsbane, gynger, små hytter og træstammetrommer. I hele parken er der omkring 600 dyr fordelt på 89 forskellige arter, og de fleste dyr i Ree Park Safari må man godt nok ikke selv røre ved, men heldigvis må de nubiske geder, de svenske minigrise og æslerne gerne klappes. På naturscenen, der ligger ved en bakke og er opbygget som en amfiscene, er der hver dag opvisning med et udvalg af parkens dyr og rovfugle. Med en udflugt til Ree Park Safari venter der jer helt sikkert mange gode oplevelser!

Et sikkert hit for børnene er Djurs Sommerland – 20 km fra Bønnerup Strand. Djurs Sommerland er Nordens største sommerland, og et virkelig godt udflugtsmål for en herlig dag med fart, leg og masser af sjov for hele familien. Her findes Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland og over 60 forlystelser, I kan prøve kræfter med!

Grenå, 22 km sydøst for Bønnerup Strand, er Djurslands største by, hvor I blandt andet kan besøge Kattegatcenteret. I 2016 er Kattegatcenteret kåret som Nordens bedste akvarium. I attraktionen findes mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden. De mange åbne akvarier giver en helt unik chance for at komme på nært hold af de fascinerende hajer, bidske havkatte, flotte sild, farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk og de nuttede sæler.

I Grenå er der selvfølgelig også gode muligheder for shopping i dagligvare- og specialbutikker samt cafe- og restaurantbesøg.

Leje af sommerhus ved Bønnerup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Bønnerup Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning ved Bønnerup Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Bønnerup Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Bønnerup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Bønnerup Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Bønnerup Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Bønnerup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Bønnerup Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Bønnerup Strand, et feriehus ved Bønnerup Strand eller en feriebolig ved Bønnerup Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Bønnerup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Bønnerup Strand nu!

Vælg mellem 201 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Fint område
Bønnerup Strand
10 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
tæt på hyggelig by/havn
Bønnerup Strand
8 voksne 7 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Meget naturskøn beliggenhed
Bønnerup Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Meget ucharmerende. Andre kan måske lide det men det var ikke lige det jeg havde forestillet mig. Området mindede om en kolonihave.
Gjerrild
2 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Åben og bart.
Gjerrild

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903