Et sommerhus i det maritime miljø i Øer Maritime Ferieby er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 63 sommerhuse
Sommerhus Øer Maritime Ferieby_130-D04223
Emne nr. 130-D04223

Øer Maritime Ferieby udlejning byder på farvestrålende ferieboliger indrettet i forskudte plan – alle med udsigt til lystbådene i havnen. Feriehusene ligger på syv øer, der er forbundet med broer, og det maritime miljø er helt unikt. På havnen findes både købmand og restauranter.

Lejer man et sommerhus i Øer Maritime Ferieby, er der masser at bruge tiden sammen med familien på. Der er fri adgang til det store udvalg af fællesaktiviteter, som f.eks. den indendørs svømmehal, forskellige boldspil i sportshallen og på de udendørs baner samt minigolf. Der er også en dejlig legeplads lige ved restaurantens terrasse og mulighed for at leje kanoer, cykler og vandcykler, så her er noget for alle aldre.

Der er kun 1 km til den dejlige badestrand på begge sider af færgehavnen. Sandstranden er velegnet til børnefamilier, da vandet er lavt og lunt.

Ferieboligerne til privat udlejning i Øer Maritime Ferieby giver nem adgang til de mange smukke naturoplevelser i Nationalpark Mols Bjerge. Her er der bakker, skove, sjældne fuglearter og sommerfugle og gode fiskesteder. Gå ikke glip af et besøg i den smukke gamle købstad Ebeltoft, hvor Fregatten Jylland har gæstehavn. Børnene vil helt sikkert synes om en tur i Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, og et besøg hos de spændende vilde dyr i Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari.

Dine fordele hos Feline

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid et stort udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit Sommerhus i Øer Maritime Ferieby her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos os betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus i Øer Maritime Ferieby hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje en feriebolig i Øer Maritime Ferieby hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig i Øer Maritime Ferieby til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et feriehus i Øer Maritime Ferieby, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Lej din feriebolig i Øer Maritime Ferieby her!

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Øer Strand

 • Sommerhus Øer Strand

  Vandet på begge sider af færgehavnen er lavt og varmt, og med den brede sandstrand er det perfekt for børnefamilier. Sæt drager op, byg sandslotte eller smut en tur i vandet. Nyd synet af windsurfere og kitesurfere eller de store mængder fugle, der også tiltrækkes af det lave vand. Vest for molen med vindmøllerne bliver vandet dybere og friskere – hvilket er perfekt til en tur med snorkel.
  Topmoderne feriehus til 8 personer beliggende i et af de mest populære områder i Ebeltoft, Øer Strand.

Andre artikler

 1. Sommerhus Ebeltoft

  Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
  Ebeltoft
 2. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903