En solferie i Alicante kan du allerede tage på i det tidlige forår og indtil langt ind i efteråret.
Se ferieboliger i Alicante
solferie alicante_306-ES9740.649.7
Emne nr. 306-ES9740.649.7.

Solferie Alicante

Solferie og Alicante passer perfekt sammen. Den sydspanske by på Costa Blanca byder nemlig på et mageløst middelhavsklima.

Cirka 2.800 årlige soltimer og en gennemsnitstemperaturer på 18 grader – det dobbelte af den danske – har sikret Alicante og Costa Blanca den uofficielle titel ’Verdens bedste klima’.

Så allerede tidligt på foråret kan du pakke solcreme, sommertøj og solbriller i kufferten til en ferie i Alicante.

Det samme er tilfældet til langt ind i efteråret, hvor dagtemperaturerne nemt når op over 20 grader så sent som i december.

Juni, juli og august er udsigten til solferie i Alicante helt i top. Men kan du som flertallet leve med mindre end stegende hede, er april, maj og september lige så velegnede til at få varme i kroppen og kulør på huden. En ekstra bonus er færre turister.

Solferie i Alicante kan nemt give lyst til en dukkert, og heller ikke her går du forgæves. Byen ligger lige ud til skønne strande og Middelhavet. Vandtemperaturen når sjældent under 15 grader – selv midt om vinteren, og i løbet af marts og april bliver badevandet hurtigt varmet op. Derfor kan du fra maj til november svømme i et hav, der er 20-25 grader varmt.

Trænger du til en solferie i Alicante, finder du let en dejlig feriebolig i eller nær byen hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.