Škoda Museum Danmark
Nårupvej 32
5620 Glamsbjerg
64 72 34 60
Vælg mellem 119 sommerhuse

Škoda Museum

I den gamle kørelade på herregården Krengerup holder Skoda Museet til. Her kan man se de fleste af de modeller Skoda har fremstillet og som har været solgt i Danmark, lige fra Skoda Popular fra 1938 til Felicia som var den første bil i samarbejde med WV. Alle bilerne på museet er et resultat af entusiasters kærlighed til mærket Škoda. Bilerne har været i privateje igennem generationer, er bygget op helt fra bunden og sidst men ikke mindst, så er alle biler en del af en helt utrolig historie uden sidestykke.
Når man har set bilerne kan det anbefales at gå en tur i skoven omkring godset eller besøge Hørvævsmuseet, som også er beliggende på Krengerup, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe.

Vælg mellem 119 sommerhuse

Andre artikler om Vestfyn

  • Sommerhus Vestfyn

    Besøg den atmosfærefyldte gamle købstad Assens, tag på udflugt til den naturskønne og fredelige halvø Helnæs, eller prøv kræfter med de mange typer af friluftsaktiviteter Vestfyn også kan tilbyde. Attraktionerne Frydenlund Fuglepark samt Terrariet Reptile Zoo er super børnevenlige udflugtsmål – sikre hit i ferieprogrammet!
    sommerhus vestfyn_090-68932