Škoda Museum Danmark
Nårupvej 32
5620 Glamsbjerg
64 72 34 60
Vælg mellem 3 sommerhuse

Škoda Museum

I den gamle kørelade på herregården Krengerup holder Skoda Museet til. Her kan man se de fleste af de modeller Skoda har fremstillet og som har været solgt i Danmark, lige fra Skoda Popular fra 1938 til Felicia som var den første bil i samarbejde med WV. Alle bilerne på museet er et resultat af entusiasters kærlighed til mærket Škoda. Bilerne har været i privateje igennem generationer, er bygget op helt fra bunden og sidst men ikke mindst, så er alle biler en del af en helt utrolig historie uden sidestykke.
Når man har set bilerne kan det anbefales at gå en tur i skoven omkring godset eller besøge Hørvævsmuseet, som også er beliggende på Krengerup, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe.

Vælg mellem 3 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.
  • Poolhus Fyn billig

    Et poolhus Fyn billig er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vis alle artikler om Fyn