Privat udlejning i Alicante af en feriebolig er perfekt for jer, som foretrækker plads, privatliv og personlige indtryk. For eksempel på et af de farverige markeder.
Se ferieboliger til privat udlejning i Alicante
privat udlejning alicante_306-ES9740.701.1
Emne nr. 306-ES9740.701.1.

Få alle fordele med privat udlejning i Alicante af en feriebolig

Privat udlejning i Alicante af en feriebolig er perfekt for jer, som foretrækker plads, privatliv og personlige indtryk frem for masseturisme.

Med privat udlejning i Alicante kan I sikre jer en feriebolig helt efter jeres hoved. En feriebolig, hvor der er plads til fælles hygge og privatliv. Hvor man ikke bliver forstyrret af hotelpersonale eller skal stuve sig sammen på et hotelværelse.

På den måde bliver ferieboligen mere end blot et opholdssted. Den bliver et hjem, hvor I kan slappe af efter en herlig dag. For eksempel med oplevelser på et af Alicantes mange spændende markeder.

Blandt de bedste af slagsen er Mercado Central på Avenida Alfonso X el Sabio i byens centrum.

Glem alt om Netto, smagløst plasticpålæg i vakuumpak og slatne grøntsager og sig goddag til et eldorado af smag, duft, farver samt højlydt folklore og indkøb af madvarer på ægte maner.

Bedst er stemningen om morgenen; markedet lukker ved 14-tiden, når det er tid til siesta.

Indtil da kan man opleve en overflod af lækkerier, delikatesser og ”er der virkelig nogen, der spiser den slags”-ting så som fårehoveder og muræneål.

Se ferieboliger til privat udlejning i Alicante

Mere appetitvækkende for danske smagsløg er kæmpe spanske skinker. Chorizopølse. Krydderier fra nord, syd og alle mulige andre steder. Nødder og mandler. Alt godt fra havet inklusiv hele ottearmede blæksprutter; friskfanget, naturligvis. Olivenolier. Oste med og for enhver smag. Frugt og grønt, som strutter af saft, kraft og solmodning.

Vær ikke bleg for at bede om smagsprøver, på Mercado Central er service, smil og en snak – måske med lidt fingersprog, hvis det kniber med det spanske – selvfølger.

Mercado Central har til huse på Avenida Alfonso X el Sabio i en elegant bygning fra 1921.

Se ferieboliger til privat udlejning i Alicante

Stueetagen byder på 71 stande med fisk og skaldyr samt 51 boder med frugt og grønt. På første sal frister 80 stande med charcuteri og slagtervarer plus det ’løse’ i form af brødudsalg, kryddeributikker og andre dagligvarer.

Og husk, at du ikke behøver nøjes med smagsprøver. Med privat udlejning i Alicante kan du lege lokal for en dag eller to, købe ind og lave mad derhjemme. Eller måske bare nyde nyindkøbt spansk skinke, oliven, ost og brød på balkonen.

Du finder nemt en feriebolig hos Feline Holidays.

Se ferieboliger til privat udlejning i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.