Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i en privat lejlighed i Barcelona. Du finder nemt finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
Se private lejligheder i Barcelona

Privat udlejning af lejlighed i Barcelona - se det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private lejligheder til leje i Barcelona. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af lejlighed i Barcelona - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Spanien er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med glade feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat lejlighed i Barcelona.

Når du vælger at leje en privat lejlighed i Barcelona hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan let finde de private lejligheder til leje i Barcelona der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje ferieboligen via os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige ferieboliger, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader ferieboligen
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private lejligheder til leje i Barcelona her

Privat udlejning af lejlighed i Barcelona - gratis fordele for dig

Når du lejer en privat lejlighed i Barcelona hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle ferieboliger som lejes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på en privat lejlighed i Barcelona hos os.

Privat udlejning af lejlighed i Barcelona - Sådan får du de fleste private lejligheder til leje i Barcelona at vælge mellem

Jo før du kommer i gang med at lede efter en privat lejlighed i Barcelona, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så væsentligt er det dog, at du på denne måde forbedrer dine chancer for at leje den privat lejlighed i Barcelona, som du helst vil have.

Tips til skønne ferieoplevelser

Lejlighed ligger perfekt i gamle bydel Kort afstand til la Rambla, kirker og museer.

Else Marie Nielsen

Godt område og centralt ift. indkøb og metro.

Christina Nielsen

Privat udlejning af lejlighed i Barcelona med prisgaranti

Uanset hvilken privat lejlighed i Barcelona du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat lejlighed i Barcelona til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Pengene overføres direkte til din konto.

Se private lejligheder til leje i Barcelona her

Privat udlejning af lejlighed i Barcelona - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat lejlighed i Barcelona, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Supergod service. Meget behagelige medarbejdere at tale med omkring bestillingen, også da der blev brug for at lave ændringer. Trygt og fint.

Kirsten Kraglund

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Mette Marie Grosell

Så nemt. Super nemt at bestille ferie, og et dejligt stort udvalg.

Birgitte Lykke Lentz-Nielsen
Se private lejligheder i Barcelona

Andre artikler om Barcelona

 • Feriebolig Barcelona

  Helt unikke mængder kultur- og kunstoplevelser venter jer i Barcelona, og det samme gør skønne sandstrande med lunt badevand og palmer, samt livlige markeder med vidunderlige kulinariske fristelser. I vil ikke fortryde at lade jeres næste ferie gå til Barcelona.
  4-værelses lejlighed på 90 m² til 5 personer beliggende i centrum af Barcelona kun 2,5 km fra havet.

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.