Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Hasmark Strand. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 131 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand Emne nr.: 090-57338
Emne nr. 090-57338

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand - se det største udvalg hos os!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje ved Hasmark Strand. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus ved Hasmark Strand.

Når du vælger at leje et privat sommerhus ved Hasmark Strand hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje ved Hasmark Strand der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje ved Hasmark Strand her

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den billigste pris på et privat sommerhus ved Hasmark Strand hos os.

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje ved Hasmark Strand at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på private sommerhuse til leje ved Hasmark Strand, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til skønne oplevelser

God badestrand, god campingplads i nærheden, med udmærket købmand. Gode muligheder for at køre ture; f.eks. kan vi anbefale et besøg på Hoffmannsgave med flot park, kartoffelmuseum m.m.

Fredeligt område - fuglesangen er den mest dominerende lyd!

Skønt at stranden ligger meget tæt på huset. Besøg Enebærodde få km væk.

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus ved Hasmark Strand til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje ved Hasmark Strand her

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus ved Hasmark Strand, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Venlig service.

Nemt og enkelt at booke - hurtigt svar og fremsendelse af lejekontrakt.

Vælg mellem 131 sommerhuse

Andre artikler om Hasmark Strand

 • Sommerhus Hasmark Strand

  Hasmark Strand på hyggelige og naturskønne Nordfyn ligger meget tæt ved mange familievenlige aktiviteter. I kort køreafstand fra Hasmark Strand ligger Danmarks tredje største by Odense med et stort udvalg af attraktioner, shoppingmuligheder og mange grønne oaser.
  Flot træsommerhus til 10 personer beliggende i et populært feriehusområde ved Hasmark Strand.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Nordfyn_121-72-4141
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S