Privat ferieudlejning i Alicante er perfekt for dig, som vil bo ugenert på afstand af masseturismen og tæt på spansk stemning. Følg med til Altea.
Se private ferieboliger i Alicante
privat ferieudlejning alicante_147-EBL745
Emne nr. 147-EBL745.

Privat ferieudlejning Alicante

Privat ferieudlejning i Alicante er perfekt for dig, som vil nyde sol, strand og spansk livsglæde på afstand af masseturisme og identitetsløse højhushoteller.

For med privat ferieudlejning i Alicante kan du og familien komme til at bo for jer selv i en feriebolig med et individuelt præg i et kvarter, som er befolket af spaniere i stedet for udenlandske gæster.

Og selv om Costa Blanca med sine 300 årlige solskinsdage og skønne strande ud til det turkisblå Middelhav selvfølgelig er en turistmagnet, kan I sagtens finde ’uopdagede’ perler.

Tag for eksempel til byen Altea 60 kilometer nord for Alicante. Derfra tager turen cirka 40 minutter, uanset om du tager toget eller kører i bil ad motorvej AP-7.

Undervejs passerer du Alteas nabo, feriebyen Benidorm. Dens højhuse og feriekomplekser står i stærk kontrast til Alteas centrum.

Det daterer sig tilbage til middelalderen, hvor Altea var omkranset af en bymur. Parker bilen udenfor, for de snævre og brostensbelagte gader og stejle trapper er kun for fodgængere.

De kan opleve spansk landsbystemning med hvidkalkede huse prydet af balkoner med planter og blomsterkasser. Hyggelige cafeer, barer og restauranter med paella, tapas og andre Costa Blanca-delikatesser. Gå rundt om et hjørne og pludselig er der udsigt til det blå Middelhav.

Over den idylliske bymidte knejser tårnet på kirken La Mare de Déu del Consol med sit karakteristiske tag af azurblå og hvide teglsten.

Har I badetøjet med - det er nærmest obligatorisk på en ferie med privat ferieudlejning i Alicante – er der kun få minutter til Alteas strande. De er af den stenede slags og er grunden til, at Altea ikke er blevet masseferiemekka.

Kunstnere og bohemer har sat deres præg på byen i årevis, og der er rig mulighed for at shoppe brugskunst og måske et maleri til minde om besøget i et skønt åndehul på Costa Blanca.

Sådan en oase af fred og ro finder du nemt med privat ferieudlejning i Alicante hos Feline Holidays.

Se private ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.