En privat ferielejlighed i Alicante er perfekt til en storbyferie. Bo ugenert nær shopping, skønne strande samt spansk folklore og få noget nær solgaranti.
Se private ferielejligheder i ALicante
privat ferielejlighed alicante_356-ES-03158-01
Emne nr. 356-ES-03158-01.

Privat ferielejlighed i Alicante: Storbyferie på første klasse

En privat ferielejlighed i Alicante er perfekt for jer, som vil have alle fordelene ved en ferie på Costa Blanca.

Vejret først. Den 300 kilometer lange kyst er velsignet med over 300 årlige solskinsdage og et varmt klima, hvor foråret titter frem i februar. Sommeren varer til langt ind i efteråret, og vinteren er en mild sag med dagtemperaturer, som nemt når over 20 grader.

Derfor er en ferie i privat ferielejlighed i Alicante en nydelse, uanset om det skal handle om en sommer-daseferie eller om at få lys og varme til den vintermatte krop og sjæl.

I en privat ferielejlighed i Alicante bor I endvidere ugenert, er fri for at skulle mase jer sammen som på et hotelværelse og har eget køkken, så I kan lave morgenmad og andre måltider.

Find en privat ferielejlighed i Alicante her

Alicante er fascinerende og overskuelig storby med skønne strande som Playa del Postigüet i gåafstand fra byens kompakte centrum. Det er spækket med tilbud.

Shop i stormagasiner, tjekkede modebutikker og små specialshops i kvarteret ved gaderne Maisonnave og Rambla de Nuñez Méndez.

Smag på spansk skinke, manchego-ost, saftspændte oliven og andre delikatesser på det store og farverige marked Mercado Central i en stilfuld bygning fra 1921.

Underetagen er helliget frisk fisk og alt andet godt fra havet. Ovenpå venter en eksplosion af farver og frisk smag af frugt modnet af Sydens sol. På første sal hænger store skinker side om side med chorizopølser i loftet hos slagterne.

Find en privat ferielejlighed i Alicante her

Overalt i Alicante kan man nyde udendørs cafe- og restaurantliv med den lokale hofret paella. Tapas, spanske specialiteter og klassiske steaks med fritter skorter det heller ikke på. Nyd maden – og et godt glas vin – ved Alicantes elegante strandpromenade under de vajende palmer.

I den gamle bydel er det en fornøjelse at fare vild i de smalle stræder og beundre imponerende bygninger som kirkerne Santa Maria og Sankt Nicolas samt rådhuset i barokstil.

Kort derfra venter Alicantes vartegn, borgen Santa Bárbara på toppen af det 166 meter høje Benacantil-bjerg med fantastiske udsigter og en historie, som når langt tilbage i middelalderen.

Topmoderne er til gengæld mange af de hyperdyre luksusyachts i Alicantes marina, hvis priser ville underminere de fleste privatøkonomier.

Den slags er der ingen risiko for med en privat ferielejlighed i Alicante, når du booker den hos Feline Holidays.

Se private ferielejligheder i ALicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.