En privat feriebolig i Alicante giver masser af frihed og tid til at opleve lysets by med 300 årlige solskinsdage og masser af oplevelser i oplandet.
Se private ferieboliger i Alicante
privat feriebolig alicante_147-EBL176
Emne nr. 147-EBL176.

Privat feriebolig i Alicante

Fordelene ved en privat feriebolig i Alicante er til at få øje på i lysets by, som de gamle romere kaldte for byen på Costa Blanca-kysten.

Lucentum – lysets by – er nemlig et rammende navn for Alicante. Byen har 300 solskinsdage om året og varmt klima året rundt. Det kan du nyde i en privat feriebolig i Alicante i fred, ro og dit helt eget tempo.

I en privat feriebolig har I masser af plads og er fri for at skulle mase jer sammen på et hotelværelse. Der kan også være en privat pool, der aldrig er ’lukket’, og som I har for jer selv.

Ved at bo privat er I tillige fri for hotellers og all inclusive-feriers faste spisetider og fastsatte menuer med identitetsløse buffeter.

I stedet kan du og familien gå på opdagelse i det spanske køkken og nyde tapas, paella og andre lækkerier, når I har tid og lyst.

Eller nyde et par glas rødvin på terrassen i godt selskab med spansk skinke, ost, oliven og brød købt på det lokale marked.

Her må man gerne få smagsprøver, inden man beslutter sig. Og husk også at købe frugt og grøntsager frisk fra marken samt struttende af saft, kraft og farver.

Endnu et kæmpe plus ved friheden en privat feriebolig i Alicante er, at du aldrig behøver stresse af sted.

Bliv bare hængende en ekstra time eller to på en af de skønne strande ved det glitrende Middelhav.

Find en privat feriebolig i Alicante her

I har også masser af tid til at tage på oplevelse i bjergene bag Alicante. Besøg for eksempel Guadalest, en gammel fæstningsby på toppen af et bjerg med forrygende udsigter.

Fyr den af med ungerne i Terra Mítica, Spaniens svar på Disneyland, ved feriebyen Benidorm, som også frister med Mundomar, en kombination af badeland og dyrepark med delfin-, søløve- og papegøjeshows.

20 kilometer syd for Alicante venter Elche, som er omkranset af og næsten skjult af Europas største palmeskov med 200.000 eksemplarer af de høje, slanke planter.

Skulle I blive forsinket af også lige at skulle opleve Elches imponerende Santa Maria-kirke og den gamle bydel, betyder det intet.

I bor jo i en privat feriebolig i Alicante, hvor I selv bestemmer tempoet og former, som I vil have den.

Du finder let en feriebolig i Alicante hos Feline.

Se private ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.