Prag kør selv ferie er frihed hele vejen ud og hjem igen. Det ved Ole Bjarnskov, der sammen med familien selv satte tempoet på en ferie i egen bil i den tjekkiske hovedstad.
Se ferielejligheder og ferieboliger i Prag
prag kør selv_304-CZ1101.15.1
Emne nr. 304-CZ1101.15.1.

Prag kør selv: Ferie, som du vil have det

”Når man har set de obligatoriske slotte, kirker og pladser i Prag, kan man tage sin bil og køre ud på landet. Bare lige uden for Prag er der ingen turister. Her kan man virkelig mærke landet,” siger Ole Bjarnskov med henvisning til, at livet på landet i Tjekkiet stadig er som en tidsrejse 20-30 år tilbage i tiden.

”Der er bjerge, floder og skove samt slotte. Vandlande, som er fuldt på højde med dansk standard, finder man også både uden for og i Prag, Og da det kan blive temmelig varmt om sommeren, er det fedt at kunne hoppe i en swimmingpool med ungerne,” siger Ole Bjarnskov.

Fine forhold

Han understreger, at man på en kør selv til Prag ferie skal overhøre guidebøgernes advarsler om parkeringsproblemer i centrum af den tjekkiske metropol.

Se ferielejligheder og ferieboliger i Prag

”Hvis man bare sørger for at komme derind forholdsvist tidligt om formiddagen, er der ingen problemer. Jeg vil råde til, at man finder et parkeringshus eller p-plads med parkometer i stedet for at holde på en privat parkeringsplads. Så slipper man for risikoen for at skulle prutte om prisen,” siger Ole Bjarnskov.

Få alle fordelene hos Feline

Du finder nemt en feriebolig i Prag hos Feline Holidays. Vores søgemaskine er let at bruge og fuld af valgmuligheder.

Hos Feline er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig i Prag, du har booket.

Har du spørgsmål, svarer vores kundeafdelingen dig hurtigt pr. telefon eller mail.

Se ferielejligheder og ferieboliger i Prag

Andre artikler om Prag

  • Feriebolig Prag

    Prag er pragtfuld! Byens lange og spændende historie har givet en enestående række af kulturhistoriske seværdigheder og interessante attraktioner. Prag er året rundt så afgjort både stemningsfyldt og imponerende – altid et besøg værd!
    Luksuriøst indrettet 2-værelses lejlighed på 50 m² til 5 personer beliggende i centrum af Prag.

Andre artikler

  1. Feriebolig Tjekkiet

    Familien har rigtig gode forudsætninger for at få en vellykket ferie i Tjekket, hvad enten I interesserer jer for kultur og historie eller foretrækker at slappe af i storslået natur og stemningsfulde byer. Et stort udvalg af familievenlige attraktioner mangler heller ikke . . .
    Tjekkiet