Emne nr.: 304-CZ1115.100.1
Emne nr.: 304-CZ1115.100.1

En villa er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

I din jagt på en villa er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende villaer.

Når du har fundet frem til den villa, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Din jagt efter ”villa med pool prag” er lige kommet på at lykkes. Hos os finder du nemlig til hver en tid det mest omfattende udvalg af skønt beliggende villaer med pool. Mængden af villaer, du får mulighed for at vælge mellem, har væsentlig betydning for, hvor vellykket ferien bliver; jo flere der er, jo bedre chancer har du for, at alle ønsker kan blive virkeliggjort.

Uanset hvilken villa I ender med at vælge, kan I alle se frem til en rigtig dejlig ferie. Der venter jer mange hyggelige timer med god tid til hinanden og masser af sjove og underholdende timer i poolafdelingen. Gåture og udflugter i nærområdet omkring jeres villa er selvsagt også en oplagt mulighed.

Der er ingen faste regler der siger, hvor længe ferien skal vare; det er hundrede procent op til dig. Du kan sagtens booke 1-2 uger i den villa, du foretrækker - men en miniferie eller et weekendophold er også muligt. Når familien lige har behov at trække stikket, er 3-4 dage i en villa med pool lige, hvad der mangler.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Prag er Tjekkiets tættest befolkede by. Byen kan kigge tilbage på en interessant historie, og byområdet byder derfor også på flere seværdigheder.

En af de mest kendte pladser i Prag er Wenzelpladsen, der blev opkaldt efter skytshelgen Wenzel af Bøhmen. Pladsen danner midtpunktet for den nye bydel og er en af de største bypladser i Europa.

Prag er en populær shoppingby. Udover de store stormagasiner finder I også smukke butikker, små forretninger og nogle interessante markeder.

Sankt Vitus-katedralen er en del af Prags borganlæg og er samtidig den største kirkebygning i Tjekkiet. Der er flere grave i katedralen, men Wenzel graven er den mest kendte.

Når I slentrer gennem Prags gamle bydel, er det værd at være opmærksom på de mange detaljer. Det komplekse astronomiske ur på rådhuset er et særligt blikfang. Der er adskillige sagn om uret og hovedstadens andre seværdigheder.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker en villa hos os.

Såfremt du finder den villa, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse