Prag er pragtfuld! Byens lange og spændende historie har givet en enestående række af kulturhistoriske seværdigheder og interessante attraktioner. Prag er året rundt så afgjort både stemningsfyldt og imponerende – altid et besøg værd!
Vælg mellem 23 sommerhuse
Luksuriøst indrettet 2-værelses lejlighed på 50 m² til 5 personer beliggende i centrum af Prag.
Luksuriøst indrettet 2-værelses lejlighed på 50 m² til 5 personer beliggende i centrum af Prag. Lejligheden ligger i et lejlighedskompleks fra 1900, renoveret i 2010. Til fælles brug findes fitnessrum, legeværelse og elevator. Emne nr. 304-CZ1102.19.3

Tjekkiets hovedstad Prag er en ældgammel, enestående og særdeles smuk by, og Prag har igennem mere end et årtusinde været magtens centrum i Tjekkiet. Det mest synlige bevis er Prag Slot. Man kan faktisk ikke opholde sig i Prag uden at få øje på slottet. Ikke alene er det opført på en bakketop; med et areal der dækker næsten 70.000 kvadratmeter, er det samtidig også verdens største slot. Herfra har konger, kejsere og nu præsidenter hersket over Tjekkiet. I dag er det meste af slottet åbent, og er bestemt et besøg værd.

St. Vitus Katedralen ligger på det område, der hører under Prag Slot. Byggeriet af den nuværende katedral i gotisk stil blev indledt i 1344, men der skulle gå næsten 600 år før den endelig stod færdig i 1929. St. Vitus Katedralen er landets største, utrolig flot og opført i gotisk stil.
Det astronomiske ur i Prag er ganske afgjort en af byens mest bemærkelsesværdige seværdigheder. Attraktionen er det ældste astronomiske ur i hele verden, som stadig fungerer, og består af tre hovedkomponenter – den astronomiske skive, ”Apostlenes Tur” - et show, der hver time viser bevægelige skulpturer samt en kalenderskive med medaljoner, som repræsenterer månederne.

Den Zoologiske Have i Prag blev etableret helt tilbage i 1881 og bliver i dag betragtet som en af de bedste zoologiske haver i Europa. Den ligger i den smukke Troja-dalkedel, hvor græsmarkerne går over i klipper og store vandarealer. Den nedre fugtigere, flade del af haven adskilles fra den øvre, tørre del af en mægtig klippevæg. Den Zoologiske Have i Prag rummer cirka 4500 dyr fordelt på mere end 600 forskellige arter. En fantastisk spændende attraktion til en indholdsrig dagsudflugt for hele familien.

Prag er opstået omkring Vltava floden, der slynger sig igennem byen og dermed skaber baggrunden for de mange broer, der binder Prag sammen. En af dem har opnået en berømmelse, der overskygger alle de andre. Det er naturligvis Karlsbroen, som man ganske enkelt må opleve under sit ophold i Prag. Den ligger lige neden for slottet, og blev oprindeligt bygget fordi kong Karl IV ønskede at udvide byen på de områder, der ligger på den anden side af floden.

Trænger familien til et afslappende og hyggeligt pusterum fra storbyens puls, skal I ikke længere væk end nogle få hundrede meter syd for Karlsbroen. Her ligger Destký Ostrov, en ø midt i floden Moldau, der er indrettet som en kæmpemæssig og kreativ legeplads. Stedet har kun en indgang og er forsvarligt indhegnet, så sikkerheden er i orden. Legeredskaberne er udformet så fantasi og motorik udfordres – og lattermusklerne også bliver rørt!

Vandlandet Aquapalace i Prag er bestemt et besøg værd, hvis I får lyst til at boltre jer i det våde element. Her er et stort udbud af sjove, flotte og udfordrende faciliteter, der sikrer underholdning til hele familien.

Tjekkiet er verdensberømt for sin fremstilling af eksklusivt krystalglas. Specialbutikkerne i hovedstaden viser de fineste produkter, som de böhmiske glasmagere kan fremtrylle – lige fra fine miniaturer, over vaser, glas og krukker, til lamper og lysekroner. Herudover byder Prag på en charmerende og atmosfærefyldt bymidte med masser af butikker, cafeer og restauranter. Tjekkiet har stolte traditioner indenfor brygning af øl, og det kan varmt anbefales at prøve nogle af de lokale mærker.

Leje af sommerhus i Prag med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Prag med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Prag har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Prag nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Prag - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Prag. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Prag. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Prag hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Prag her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Prag, et feriehus i Prag eller en feriebolig i Prag er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Prag til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Prag nu!

Vælg mellem 23 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tjekkiet

    Familien har rigtig gode forudsætninger for at få en vellykket ferie i Tjekket, hvad enten I interesserer jer for kultur og historie eller foretrækker at slappe af i storslået natur og stemningsfulde byer. Et stort udvalg af familievenlige attraktioner mangler heller ikke . . .
    Tjekkiet