Familien har rigtig gode forudsætninger for at få en vellykket ferie i Tjekket, hvad enten I interesserer jer for kultur og historie eller foretrækker at slappe af i storslået natur og stemningsfulde byer. Et stort udvalg af familievenlige attraktioner mangler heller ikke . . .
Vælg mellem 501 sommerhuse Destinationer under Tjekkiet
Dette dejligt indrettede feriehus til 5 personer med en skøn udsigt til Lipnosøen ligger på en åben grund i det maleriske landskab i de Bøhmiske Skove.
Dette dejligt indrettede feriehus til 5 personer med en skøn udsigt til Lipnosøen ligger på en åben grund i det maleriske landskab i de Bøhmiske Skove. Her er der rigtigt gode muligheder for at bade og surfe. Man kan også prøve lykken med fiskestangen. Emne nr. 134-TBB101

Tjekkiet med den pragtfulde hovedstad Prag er beliggende i Centraleuropa, hvilket har haft stor betydning for landets historie og kulturelle udvikling. Tjekkiet er et frodigt land, der ud over storslået natur også er fyldt med mange vidunderlige slotte og gamle byer, som emmer af atmosfære.

Prag siges at være en af verdens smukkeste byer, og er en af Europas populæreste storbyer at holde ferie i. Det er naturligvis ikke uden grund, for Prag har en lang historie som vigtig europæisk kulturby. Her er et kæmpe udbud af museer, kunstsamlinger, teatre og mægtige koncertsale. Charme og atmosfære er kendetegnende for Prags mange hyggelige, smalle, brostensbelagte gader og stræder, hvor butikker, restauranter og cafeer skaber liv og stemning. Nyd de smukke gamle bygninger – se byen på en tur i hestevogn eller måske badet i lys på en aftentur i en af de mange turistbåde, som sejler på floden Moldau. Gå ikke glip af Prags Borg (Hrad), som tilmed er den største antikke borg i verden, Skt. Vit-katedralen, Karlsbroen med 30 store barokstatuer langs siderne – og Den Gyldne Gade (Zlatá ulicka).

En af de hyggeligste perler i Tjekkiet er middelalderbyen Cesky Krumlov, hvis historiske centrum er med på UNESCOs verdensarvliste. Deltag i en rundvisning på Krumlov Slot, som har sin oprindelse i 1200-tallet og er det næststørste slot i Tjekkiet efter slottet i Prag.

Karlovy Vary er en kendt kurby, som rummer en lang række varme kilder. Den mest kraftfulde kilde Vridlo pumper flere tusinde liter vand ud i minuttet. Kilderne springer i godt to kilometers dybde og deres temperatur varierer mellem 40 og 72 grader.
Byen er foruden sine helsebringende kilder berømt for sin porcelænsproduktion. Den ældste porcelænsfabrik i Karlovy Vary stammer fra omkring år 1800, og her er det muligt at få et spændende indblik i porcelænsfremstillingens historie.

Byen Liberec i den nordligste del af Tjekkiet er en spændende by, hvis historie strækker sig langt tilbage som vigtig destination på handelsvejene til Tyskland og Polen. Oplev byens mange smukke, historiske bygninger som f.eks. det storslåede rådhus, bygget i årene 1888-1893. Hele familien vil også nyde en udflugt til enten Liberec Zoologiske have eller Liberec Botaniske have. Måske også et besøg på Teknisk Museum, Bilmuseet, Dino-Park, iQpark eller Europas største spejllabyrint kan friste?

Leje af sommerhus i Tjekkiet med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Tjekkiet med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Tjekkiet er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Tjekkiet nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Tjekkiet - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Tjekkiet. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Tjekkiet. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Tjekkiet hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Tjekkiet her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Tjekkiet, et feriehus i Tjekkiet eller en feriebolig i Tjekkiet er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Tjekkiet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tjekkiet nu!

Vælg mellem 501 sommerhuse