Peter Hansens Have
Peter Hansen's Have
Vesternæsvej 56, Kappel
4900 Nakskov
54948583
Vælg mellem 391 sommerhuse Vælg mellem 5 tilbud

Vestlolland's botaniske have

En af Nordeuropas største privatejede plantesamlinger - et sandt eldorado for enhver have- og plante entusiast.

Det hele tog sin begyndelse i 1980. Det meste af den nedlagte branddam over for beboelsen blev fyldt med ca. 3000 m3 jord, brede læhegn blev plantet og derefter kunne det egentligt anlæg påbegyndes.

Efter et gigantisk anlægsarbejde med flere udvidelser udgør havens areal i dag ca. 30.000 m2, og anlægget rummer en af Nordeuropas største plantesamlinger i privat eje.

Inspiration til havens forskellige anlæg er hovedsageligt hentet i de berømte engelske haver, som ejeren har besøgt utallige gange.

Kendetegnende for haven er, ud over det spændende anlæg, især den helt unikke plantesamling, de tusinder af grønne frøer i havens søer og det rige fugleliv, da haven ligger som en oase i det lollandske landskab, som hovedsageligt består af flade marker.

Pak madkurven og nyd den i de flotte og frodige omgivelser ved en af de opsatte bænke, der står flere steder i parken. Det er også muligt at sidde i pavillonen, hvor der er plads til maks 12 personer.

Peter Hansens Have 1
Vælg mellem 391 sommerhuse Vælg mellem 5 tilbud

Andre artikler om Nakskov

  • Sommerhus Nakskov

    Den hyggelige maritime by Nakskov ligger i skønne omgivelser for enden af Nakskov Fjord. Byen er Lollands største og har en af landets ældste gågader med mange spændende specialbutikker. Området byder på dejlige cykel- og gåture, og I kan med fordel tage fiskestænger med. Dejlige børnevenlige badestrande, lystbådehavne, dyreparker, gravhøje og museer sikrer ferien aktiviteter for hele familien.
    Hyggelig lejlighed til 2 personer i Nakskov, kun et stenkast fra havnen.