Malergården

Billedkunstneren og maleren Sigurd Swane (1879 - 1973) skabte i midten af 30erne på Malergården sin egen verden og den helt rigtige ramme om livsudfoldelsen for sin nye familie.

En ramme, hvor landbruget og familieliv, kunst, natur, kultur og dagligdag kunne gå op i en højere enhed.

Medlemmer af familien Swane boede på Malergården frem til foråret 2004, hvor den som testamentarisk gave fra Gerda Swane blev overdraget til Odsherreds Kunstmuseum. Malergården åbnede for publikum i 2005, men den sidste Swane - Henrik - boede i sidelængen til sin død i 2011.

Malergården er under løbende restaurering og fremstår som et af ganske få autentiske kunstnerhjem i Danmark. Med sine usædvanlige og statelige bygninger, omgivet af en meget stor og afvekslende have og beliggende midt i den smukke østdanske natur, er Malergården et fornemt udtryk for ønsket om at realisere Drømmen om paradis.

Vælg mellem 1.068 sommerhuse

Andre artikler om Odsherred

  • Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787