Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus til leje i Skagen. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 18 sommerhuse

Lej dit luksus sommerhus til leje i Skagen her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit luksus sommerhus til leje i Skagen hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ikke noget som helst at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus til leje i Skagen til en billigere pris end vores.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et luksus sommerhus til leje i Skagen, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så væsentligt er det imidlertid, at du herved forøger dine muligheder for at booke det luksus sommerhus til leje i Skagen, som du helst vil have.

Brugervurderinger

det er dejlig tæt på det hele. 5 minutter ned til Skagen bryghus hvor der er gratis musik om efter middagen. 10 minutter ned på havnen

Perfekt beliggenhed

godt og centralt fin beliggende med kort afstand til dagligvare butikker

Skagen er et rigtigt dejlig område med masser af muligheder. Cyklede på de afmærkede veje.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus til leje i Skagen til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til leje i Skagen, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget nem hjemmeside. Det er nemt, overskueligt og hurtigt at booke på siden. Det er nogle meget venlige og imødekommende dokumenter, man føler sig meget velkommen hos Feline. Vi har brugt Feline.dk flere gange, og der har aldrig været problemer.

Var meget nemt at finde ud af hjemmesiden og alt gik nemt og hurtigt. Kort sagt en fornøjelse.

Hele bookingforløbet har været så godt. Har løbende fået mails om betaling, rutebeskrivelse og sågar vejrudsigt for dagene modtog vi inden afrejse.

Vælg mellem 18 sommerhuse

Andre artikler om Skagen

Vis alle artikler om Skagen

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland