Et luksus sommerhus Lodskovvad leje er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 6 sommerhuse
Emne nr. 130-A18380
Emne nr. 130-A18380

Lej dit luksus sommerhus Lodskovvad leje her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit luksus sommerhus Lodskovvad leje her. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et luksus sommerhus Lodskovvad leje hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du går på jagt efter et luksus sommerhus Lodskovvad leje, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Nok så væsentligt er det imidlertid, at du på denne måde øger dine muligheder for at leje det luksus sommerhus Lodskovvad leje, som du helst vil have.

Brugervurderinger

Nemt at køre ud og se noget i det skønne område. Tæt på mange ting.

Det ligger i en skov,men der er fred og ro.

Vejret er jo næsten altid godt i Nordjylland - fine strande ( der er læ på østkysten ) - fine indkøbsmuligheder

Dejligt stille

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Lodskovvad leje til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Lodskovvad leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

God kundeservice. Det er anden gang vi lejer igennem Feline, god kundeservice.

Fantastisk betjening. Vi har igen lejet et sommerhus hos Feline. Vi skal afsted til påske. Har allerede lejet sommerhus igen til juli. Vi har igen oplevet en fantastisk betjening, hvor servicen har været i top. Derfor er det ikke sidste gang vi lejer sommerhus igennem Feline.

Super service og vi vil klart anbefale Feline. Vi ankom til et hus i Italien, der ikke var i orden, og det er ikke Felines skyld. Jeg gik i baglås og ringede hjem til Feline i DK. Jeg fik Trine i "røret" og så kom hun på overarbejde. Hun og Belvilla fik flyttet os til noget meget bedre ved Gardasøen. Vi har brugt Feline flere gange og det var ikke sidste gang. 5 * er alt for lidt når det gælder Feline.

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Vælg mellem 6 sommerhuse

Andre artikler om Lodskovvad

Vis alle artikler om Lodskovvad

Andre artikler

  1. Sommerhus Ålbæk

    Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
    Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland