Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 128 sommerhuse Destinationer under Lønstrup

Lej dit luksus sommerhus Løkken privat her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit luksus sommerhus Løkken privat her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Løkken privat hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Løkken er et godt udgangspunkt for udflugter i det nordjyske. Vi var både i Skagen, Hirtshals og Hanstholm og besøge diverse attraktioner, samt flere ture inde i Løkken.

Alt hvad hjertet kan begære. Dejlig natur, stille og roligt. Sol og den barske natur, samt gode stier at køre på.

Vi elsker Vesterhavet, som jo kun var tre minutters gang borte.

Tæt til stranden....

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Løkken privat du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Løkken privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Løkken privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

I var gode til at svare tilbage på mail.

Meget fin og ingen problemer.

Vælg mellem 128 sommerhuse

Andre artikler om Lønstrup

Vis alle artikler om Lønstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland